Ezt árulja el az orrod formája a személyiségedről


Ezt árulja el az orrod formája a személyiségedről



Nemrég egy átfogó tanulmány elvégzése után egy kutató kiderítette, hogy Európában és a Földközi-tengeren 14 különböző típusú orr található. Kíváncsiak voltunk arra, hogy az orrtípusoknak lehet-e bármilyen kapcsolata személyiségünkkel. Természetesen tudjuk, hogy nincsenek, de ez a gondolat elgondolkodtatott bennünket arról, hogy mik lehetnek ezek a személyiségtípusok, ezért úgy döntöttünk, hogy cikket írunk róla.


Készen állsz, hogy megtudd mit mond Rólad az orrtípusod? 


1, Román orr


Az ilyen típusú hosszúkás orrú, lefelé hajló hegyű emberek bátrak, képesek jó döntéseket hozni és világosan gondolkodni az életben. Nagyon ambiciózusak, akik szeretik a jó kihívásokat. Általában mindenben jól boldogulnak, ha elérik a középkort.

2, Rövid orr 


A rövid orr általában olyan embereknél fordul elő, akiknek alacsony az önértékelésük. Gyakran olyan véleményeket fejeznek ki, amelyek nem meggyőzőek vagy nagyon szűkek. Bizonyosan szeretik a szabadságot, de féltékenyek is lehetnek.

3, Sas orr 



A horgas orr gyakran azt jelzi, hogy ez a személy egy igazi stratéga. Egy vállalkozó szellemű, sok szellemi indíttatású, valamint nagy állóképességű ember jele is.

4,Lapos orr 


Akiknek ilyen típusú kicsi orruk van, a hegyük felfelé mutat, amely gyakran láthatóvá teszik az orrlyukakat, általában nehezen érik el a lelki és fizikai érettséget. Azt állítják, hogy jártasak a világban és mindenféle emberben, bár valójában gondtalanok, ami néha szorult helyzetbe hozhatja őket.

5, Felfelé álló orr 



Az úgynevezett égi orr hasonló a lapos orrhoz. A csúcs azonban függőleges és lekerekített. Gyakran azt jelenti, hogy az emberek, akiknek van, gyakorlatiasak, megbízhatóak és kiegyensúlyozottak.

6,  Görög orr 


Az egyenes orrú emberek hajlamosak egyértelműen gondolkodni és toleránsak. Kitartóak abban, amit kitűztek, és megbízhatónak tartják őket. Lehet, hogy érdeklik a művészetek. Az egyenes orrú férfiak általában a médiában dolgoznak, üzleti tevékenységet folytatnak, vagy a művészetnek szentelik magukat. A nők általában önálló vállalkozók, akár titkárként, akár modellként.

7, Kampós orr


A kampós orr gyakori azoknál az embereknél, akik a siker elérésére vágynak. Azok a nők, akiknek ilyen orruk van, kiemelkedő jelentőségűek lehetnek az oktatásban, és erős ösztönök alakulhatnak ki bennük, hogy jó üzleti lehetőségeket találjanak.

Neked sikerült beletrafálni valamivel?