Gődény most a koronavírusos betegek vegzálására buzdítja az embereket. Pontosan ezt kéri a követőitől


Gődény most a koronavírusos betegek vegzálására buzdítja az embereket. Pontosan ezt kéri a követőitől


 

FELHÍVÁS A KORMÁNYZATHOZ ÉS A MAGYAR EMBERKEHEZ!

Ahogy az előző bejegyzésben írtam, szinte biztosra vehető, hogy puccsot hajtottak végre a járványfanatikusok, és hatalmukba keríthették a kormányzatot! Ezért úgy döntöttem, hogy segítek a veszélyhelyzet megoldásában és a „járvány” megfelelő kezelésében.

Ennek érdekében most országos felhívást teszek közzé: Aki orvosként vagy egészségügyi szakemberként, akár ápolóként és nővérként velem tart abban, hogy felkeressük az ország összes kórházi COVID osztályát, és felmérjük, hogy mi a valóság, az JELENTKEZZEN ezen az e-mail címen, ahova várjuk még a fontos és hiteles információkat is: jarvanymegfigyeles@protonmail.com

Mert két lehetőség van:

1. Hazudnak a jelentések és valójában nincsen veszélyhelyzet.

2. Nagyon súlyos a helyzet.

Ebben az esetben önkénteseket toborzok szerte az országból, hogy besegítsünk.

A dolgok tisztázása érdekében várom azokat a jelentkezőket, akik velem tartanak, és tudják, hogy egy vírussal szemben nem a bezárások, a korlátozások, az értelmetlen szabályok, de még az ingyenes parkolás sem fegyver, hanem csakis az immunrendszer! Ebbe a csoportba jelentkezzetek mielőbb, hogy a felmentő segítséget elindítsuk, ha tényleg nagy a gond: https://facebook.com/groups/VirusRealistak

Ezzel az önzetlen tettel az egészségügyi ellátórendszerben nem okozhatunk semmilyen gondot, hiszen mindannyian ingyen, ellenszolgáltatás vagy egyéb eszköz-szükséglet nélkül vállaljuk ezt a feladatot, és írásban is nyilatkozunk, hogy mindent a saját felelősségünkre teszünk, és ha feltétlenül szükségesnek tartják, védőfelszerelést is csak akkor kérünk.

Szeretnénk a saját akaratunkból felelősen és odaadóan segíteni, ha valóban igazak a hírek, és a COVID osztályokon tényleg a koronavírus miatt lennének óriási bajok.

Mert lehet, hogy akadnak helyek, ahol a járvány „tarol”, de a környéken például, egy kiemelt COVID központban is csak 20 beteg volt, és azt is mindenki tudja, hogy túlnyomó részük nem a COVID 19 miatt került oda!

De más megyékből is hasonló beszámolókat kapok - az állandó katonai őrzés és védelem, no meg az információk titkosítása, vagy inkább eltitkolása (?) ellenére.

Jó lenne megtudni végre, hogy mi szükség van a titkolózásra és a fegyveres védelemre, hacsak nem a valós információk nyilvánosságra kerülésének megakadályozására. Ha ez mégsem így lenne, akkor itt az alkalom, és bizonyítsák ezt be azzal, hogy odaengednek bennünket, mint független és elfogulatlan megfigyelőket, és ha tényleg szükséges, akkor az önkénteseink is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek.

Mindenki ingyen, a saját felelősségére fog megtenni mindent, hogy az ország érdekében a járványhelyzetnek, a bezárásoknak, a korlátozásoknak és a szigorú szabályoknak mielőbb vége legyen!

Bízom benne, hogy ezt a felajánlást és segítséget a kialakult helyzet tisztázására és megoldására nem utasítják el, mert még azt hihetnénk, hogy tényleg titkolózni akarnak, és valami nagyon nem stimmel ezzel „az egyre keményebb” járványhelyzettel.

Ugyanis, ha ez így lenne, és hamisak a statisztikák, akkor az eddigi és a most kitalált ésszerűtlen korlátozásoknak és szabályoknak NINCS SEMMI ÉRTELME, ezért a járványra hivatkozva, az országot, az életünket, az emberek megélhetését és a gyermekeink jövőjét a továbbiakban ne tegyék tönkre!