Hófehér koporsóban helyezték nyugalomra a kis Danit.. Még az ég is sírt...miközben temették az apró gyermeket


Hófehér koporsóban helyezték nyugalomra a kis Danit.. Még az ég is sírt...miközben temették az apró gyermeket



A zentai Jézus Szíve Plébániához tartozó Szent Anna temetőben helyezték örök nyugalomra a 4 éves B. Dánielt, a tragédiával végződő kutyatámadás áldozatát.


Könnyel telt szemek, a kisfiú halálába beletörődni nem tudó hozzátartozók,  a Danika édesanyja, édesapja, nagyapja és a rokonok kísérték az élettelen testet a sírhoz.


A barátok és a  helybéli lakosok együtt éreznek a család fájdalmában, és még mindig nem hiszik el, hogy a pici gyermek élete ilyen tragédiával ért véget. A rokonok, barátok, ismerősök, szomszédok nem akarnak nyilatkozni a tragédia körülményeiről, tiszteletet és megértést kérnek mindenkitől.


Ahogy arról többször is beszámoltunk, kedden két rottweiler  halálra marta B. Dánielt, aki aznap ünnepelte negyedik születésnapját.  A kisfiú dédanyja,  B. Gizella elmondása szerint a kutyák az édesapáé voltak, de miután a férfi a válást követően elhagyta a házat, a kutyák is ott maradtak, gyakorlatilag a gyerekkel együtt nőttek fel, és  korábban  sohasem sem voltak vele agresszívek. A tragédia után a hatóságok elaltatták a két rottweilert és a német dogot.