Mészáros Lőrinc jegyezte el Várkonyi Andreát? Beindultak a találgatások a 20 milliós jegy gyűrű után


Mészáros Lőrinc jegyezte el Várkonyi Andreát? Beindultak a találgatások a 20 milliós jegy gyűrű után



Micsoda szenzációs örömhír! Eljegyezték Várkonyi Andreát (46) – tudta meg a Blikk! Lapunk információja szerint egy üzletember nemrég megkérte a tévés kezét, aki igent is mondott a romantikus lánykérésére.

Az utóbbi időben több pletyka is keringett Andrea magánéletével kapcsolatban. Sokan beszélték, hogy gyermeket vár, ezt azonban maga cáfolta közösségi oldalán.


Az viszont már nem titok, hogy újra rátalált a szerelem, vélhetően a tévés ezért nem is vette le a gyűrűt az adás felvétele előtt.


Andrea az utóbbi években kapott hideget-meleget, amikor kapcsolatairól mesélt a nyilvánosságnak, így teljesen érthető, ha életének legintimebb és legboldogabb pillanatait szeretné magának megőrizni.


A csodás ékszer, amelyet Andrea immár nyilvánosan is büszkén visel, egészen egyedi darab, a szakértő szerint egy igazi klasszikus fazon, mesés eljegyzési ajándék. Bizonyára sokan álmodoznak egy ilyen hollywoodi romantikus filmbe illő ékességről. Nem lehet mellette szó nélkül elmenni. Lapunk megkeresett egy ékszerészt.


„Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők” – mondta a Blikknek az általunk megkérdezett szakértő.