Nagyon rossz hírek érkeztek Dobrev Kláráról.. A legrosszabb történt vele amit a vírus okoz az emberi szervezetben


Nagyon rossz hírek érkeztek Dobrev Kláráról.. A legrosszabb történt vele amit a vírus okoz az emberi szervezetben



Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Dobrev Klárának pozitív lett a koronavírus-tesztje, és be is lázasodott. A DK politikusa most arról ír, hogy kemény három hét van mögötte. „A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják. Szerencsére végül nem kellett kórházba mennem, mostanra elmúlt a lázam, de a köhögés még megmaradt. Meg fogok gyógyulni” – írja.

Hozzáteszi: nem mindenki ilyen szerencsés. „Napról napra nő azoknak a száma, akikről már csak egy bejegyzést látok itt a Facebookon, hogy itt hagyott minket, elment. (…) Emberek 50, 60 vagy 70 évesen, ki fáradtan, ki tele energiával, de még élhettek volna, még élniük kellett volna”, teszi hozzá. Dobrev Klára szerint minden kormány számára a legfontosabb, „ha úgy tetszik, a legszentebb feladat az állampolgárok életének megvédése. Nem állhat semmi efelett”.


Nem lehet semmi ennél fontosabb! Sajnos, a kormány nem érti ezt a felelősségét, és az emberek élete helyett sportra, az egyházaknak, vadászati kiállításra és még ki tudja, mennyi felesleges dologra megy el a pénz. Nem fogjuk nekik megbocsátani!

– fogalmaz Facebook-oldalán Dobrev Klára.