.

Siránkoztt a kevés nyugdíja miatt Medveczky Ilona.. fél milliós pezsgőt ivott a születésnapján..EZ még semmi azonban.Medveczky Ilona 80 éves. Az ünneplés már napokkal ezelőtt elkezdődött, és még koránt sincs vége. A Borsnak elárulta, különös ajándékot kapott, egy 1500 eurós, vagyis több mint fél millió forintos értékű pezsgővel köszöntötték születésnapja alkalmából.

Medveczky Ilona korát meghazudtolóan kiváló egészségnek örvend. Fiatalsága abban rejlik, soha egyetlen percre sem állt le a munkával. Sosem tartotta fontosnak az évfordulókat, most azonban ez más, mint az eddigiek.


– Nem terveztem semmit a születésnapom alkalmából, de a barátaim annál többet. Egy hete tart az ünneplés, és még a következő hét is rá fog menni a köszöntésekre, természetesen a létszámot, az előírásokat és szabályoknak megfelelően betartva. A pandémia miatt sem mondott le senki az köszöntésemről, ami nagy boldogsággal tölt el. A Forever TV köszöntött elsőként,

EGY MINŐSÉGI, 1500 EURÓS PEZSGŐVEL

– kezdte a Borsnak Medveczky Ilona, majd hozzátette, az ünnepeken kívül nem tartja fontosnak az évfordulókat.


– Soha nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a név- és a születésnapomnak. Persze a nyolcvan kicsit szíven üt, hiszen ha az ember megél egy ilyen kort, az már ajándék az élettől. A fiatalság egy állapot, nem egy erény. Gyakran elgondolkodom azon, mennyi hasznos évem lehet hátra – elmélkedett a táncművész. – Az egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikum, vagy az ép elme.

SAJNOS SEM ÉDESAPÁM, SEM ÉDESANYÁM NEM ÉLHETTE MEG EZT A KORT. BOLDOG VAGYOK, HOGY EGÉSZSÉGESEN, AGYBAN IS FITTEN KIMONDHATOM, HOGY 80 ÉVES VAGYOK

– mondta Ilona, aki elárulta, mi a fiatalsága titka.

– Mindenkinek azt tanácsolom, ne hagyja abba a munkát. Nekem nincs időm azon morfondírozni, milyen idős vagyok, hiszen egy percre sem állok meg. Hétéves koromtól a balettintézetben komoly nevelést kaptam, megedződtem. A házam, a kertem, a növényeim, a kutyáim komoly felelősséget rónak rám. Minden nap reggel hattól éjfélig meg sem állok, ha lépésszámlálót csatolnának rám, meglepő eredményt mutatna – fűzte hozzá mosolyogva Medveczky Ilona.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék