Bangó Margit : Még szeretek élni ENNYI évet.. A művésznő pontos számot határozott meg, hogy mennyit akar még élni.


Bangó Margit : Még szeretek élni ENNYI évet.. A művésznő pontos számot határozott meg, hogy mennyit akar még élni.



Bár Bangó Margitot egyre gyakrabban foglalkoztatja az elmúlás gondolata, esze ágában sincs meghalni. Úgy érzi, még rengeteg dolga van köztünk.


Bangó Margitot megviselte az elmúlt másfél év. Nemcsak a színpad hiányát kellett elszenvednie, két hónapja elvesztette imádott húgát is. Azóta sokat foglalkoztatja az elmúlás gondolata. Az énekesnő erről először a Húzós című műsor vendégeként beszélgetett Rónai Egonnal.


TISZTÁBAN VAGYOK VELE, HOGY EGYSZER EL KELL TÁVOZNI, DE TELE VAGYOK TERVEKKEL


– mondta el a Borsnak.


Nem készülök meghalni, Istentől még kértem tizenöt évet, úgyhogy nekem még bőven van időm. Még sok dolgom van itt, én ugyanis lélekgyógyász vagyok, hiszen a zene gyógyít, elhat az ízekig, a velőkig. Én pedig tudom, kinek mit kell énekelni.


BORZALMASAN HIÁNYZIK NEKI A SZÍNPAD


A művésznőnek még nincsenek fellépései, ezért a mindennapjait leginkább a főzés tölti ki. A családja nagyon hálás az együtt töltött, meghitt pillanatokért, és ő is élvezi, hogy a szerettei körében lehet, igaz, már nagyon vágyik arra, hogy újra a színpadon énekelhessen.


BORZALMASAN HIÁNYOZNAK A FELLÉPÉSEK, AZT KÍVÁNOM, BÁRCSAK NE KELLETT VOLNA ÁTÉLNI MINDAZT, AMI AZ ELMÚLT MÁSFÉL ÉVBEN TÖRTÉNT.