Gyász.. újabb tanár vesztette életét.Mély fájdalommal és szomorúsággal tudatjuk, hogy Juhászné Bóka Szilvia, szeretett kollégánk...


Gyász.. újabb tanár vesztette életét.Mély fájdalommal és szomorúsággal tudatjuk, hogy Juhászné Bóka Szilvia, szeretett kollégánk...



Újabb zuglói tanárlegendától búcsúzunk. Március 31-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhászné Bóka Szilvia, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar – Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezető-helyettese. A zuglói pedagógus kereken ötven esztendős volt.


„Mély fájdalommal és szomorúsággal tudatjuk, hogy intézményvezető-helyettesünk, Juhászné Bóka Szilvia, szeretett kollégánk, tanárunk 2021. március 31-én életének 50. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt – olvasható az Ungvár utcai iskola honlapján. – Szilvia 25 évet töltött a pedagógus pályán, 18 éve tanított iskolánkban.


Magyar-német szakos mesterpedagógus, szakvizsgázott közoktatás-vezető, szakértő, tanfelügyelő volt, aki szakmailag és emberileg is kiemelkedő, következetes, meghatározó tagja volt tantestületünknek, akire minden munkában lehetett számítani. Szerette a munkáját, örömmel végezte azt. Koordinálta a pályázatokat, szervezte a DSD vizsgákat, a méréseket, a diákcsere- és tehetségprogramokat, gondoskodott honlapunk színes oldaláról. Nagy figyelemmel és szeretettel fordult munkatársaihoz és tanítványaihoz.”


Az iskola vezetése az épület bejáratánál lehetőséget biztosít arra, hogy akik kegyeletüket szeretnék leróni, gyászukat szeretnék kifejezni, búcsúzni szeretnének tőle, elhelyezzenek egy virágot vagy egy mécsest. Ugyanakkor azt is kérik, hogy a megemlékezők mindezt a járványügyi szabályok betartásával, csoportosulás nélkül tegyék.