Jön az újabb Berki baba. Mazsi retteg, hogy Berki börtönbe kerül miközben ő terhes a gyermekével


Jön az újabb Berki baba. Mazsi retteg, hogy Berki börtönbe kerül miközben ő terhes a gyermekévelLe sem tagadhatnák, hogy mennyire boldog Berki Krisztián és kedvese, Mazsi.

A celeb és felesége nem titkolták, hogy nagyon szeretnének közös gyermeket, ám eddig valamiért nem jártak sikerrel. A szemfüles rajongók már egy ideje sejtik, nem véletlenül gömbölyödik Mazsi pocakja, ám Berkiék egyelőre hallgattak, Mivel már túl vannak a vízválasztónak számító harmadik hónapon, nem akarták tovább titkolni boldogságukat.


– Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket és szeretnék, ha több gyermekük is lenne.

AMIKOR KIDERÜLT, HOGY MAZSI TERHES, NAGYON MEGÖRÜLTEK, DE MIVEL AZ ELSŐ 12 HÉT KRITIKUS IDŐSZAKNAK SZÁMÍT, ÍGY NEM SZERETTÉK VOLNA KORÁBBAN MEGOSZTANI A JÓ HÍRT A KÖVETŐIKKEL.

Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, és a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír – mondta a pár egyik barátja a Blikknek.


Krisztián és Mazsi már azt is tudja, ha fiuk lesz, akkor a pici a Krisztián nevet kapja édesapja után. A házaspár sokat küzdött azért, hogy teljesüljön legnagyobb álmuk.


– Nem tudom miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem – mondta Berki még tavaly az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a küzdelmükről.


 Apa lesz Berki Krisztián

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a hot! magazinnak nyilatkoztak kálváriájukról, ugyanis nem ment olyan egyszerűen Mazsi teherbeesése, mint az elsőre gondolták, még a művi megtermékenyítéssel is próbálkoztak.


- Elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk egy lombikkal. Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete.

EGY VILÁG OMLOTT ÖSSZE BENNEM, ELKESEREDTEM, NAPOKIG DEPRESSZIÓS VOLTAM

- tette hozzá Mazsi, akire ezután újabb konzultációk vártak, hogy változtassak a hormonok adagolásán.


A pár mindent megtett annak érdekében, hogy Mazsi mielőbb teherbe essen, még egy természetgyógyászt is felfogadtak, aki összeállított egy várandóssági vitamincsomagot, illetve Mazsi gerincét is helyre tette, hogy semmi ne akadályozhassa a baba érkezését. Csak ezt követően vágtak bele a második lombikprogramba, ami már jó híreket hozott.


Mint Mazsi elárulta, ekkor már három petesejtet is találtak nála, így már csak az volt a kérdéses, ezek közül hányat tudnak megtermékenyíteni. Mint kiderült, a petesejtek közül kettő elpusztult, így csak egy maradt. Míg végül azt a rossz hírt kapták, hogy sikertelen volt a megtermékenyítés, elmarad a beültetés.


ELMONDHATATLAN VOLT A CSALÓDÁS, BORZASZTÓ! EGÉSZ NAP CSAK FEKÜDTEM ÉS SÍRTAM.

Aki ebben a cipőben jár, az tudja, hogy milyen ez az érzés - fakadt ki Mazsi, akinek egyetlen támasza a férje, Krisztián volt.


- Arra gondoltam, hogy ha ne adj' Isten, nem lehet gyerekünk, attól még ugyanúgy szeretni fogom, hiszen vele fogok megöregedni - mondta a kismama.


- Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Íg is történt! Szerintem, amikor a férfi akarja, akkor lesz gyermek. Fel is tettem az i-re a pontot - jelentette ki Berki.


MINT KIDERÜLT, MÉG AZELŐTT, HOGY KIDERÜLT VOLNA, MAZSI TERHES, VOLTAK ERRE UTALÓ JELEK,

ugyanis annyira kívánós volt, hogy krumplifőzeléket evett görög salátával. Csak ezután végzett el egy terhességi tesztet, amin végre megjelent a csík, amire már nagyon várt.


- Remegtem, örültem, sírtam és nevettem egyszerre, ám nem volt otthon senki, akivel megoszthattam mindezt. Krisztián éppen az új munkahelyén tárgyalt, így felhívtam, hogy megtudjam, mikor végez - mesélte Mazsi, aki elindult férjéhez, ám eközben az egyik barátnőjét felhívta, hogy elmondja a nagy hírt, mivel valakivel meg szerette volna osztani.


- Csináltam egy kis borítékot is, amibe beletettem a tesztet, és ráírtam:

APA LESZEL

- tette hozzá boldogban a kismama, aki azután adta oda Krisztiánnak a borítékot, hogy beült a kocsiba. Bár épp sietnie kellett, de ez addig a pillanatig tartott, amíg meg nem pillantotta a borítékot.


- Brutális élmény volt, alig hittem el, csak kapkodtam a levegőt, szinte sokkot kaptam annyira meglepődtem - mondta Berki, illetve hozzátette, aznap és másnap is elvégeztek egy terhességi tesztet, hogy biztosak legyenek benne, tényleg érkezik a baba, ráadásul ez pont Valentin-napon történt.