.

Rossz hírek érkeztek Szeredney Béláról.. Elkapta a vírust, majd bekövetkezett, az amit senki nem kívánna magának semBár már több mint egy éve átesett a koronavírus-fertőzésen, még mindig érzi a betegség utóhatását Szerednyey Béla.

Máig gyötrik a koronavírus szövődményei Szerednyey Bélát. Mint azt a Blikk is megírta, a 63 éves Jászai Mari-díjas színész még tavaly márciusban kapta el a veszélyes fertőzést: három héten át folyamatosan hőemelkedése volt és nagyon komoly hörghurutja lett, de szerencsére kórházba nem kellett mennie. Bár az előadások elmaradásával az elmúlt időben sokat pihenhetett, a betegség nem tűnt el nyomtalanul.

- Többet vagyok otthon, hiszen nincsenek előadások. A családommal kerüljük a zsúfolt helyeket és találkozókat, a munkán kívül csak otthon vagyunk, nagyokat sétálunk a kutyákkal és élvezzük a kertünket. Nagyon vigyázunk, hogy ne kapjuk el a vírust. Én még az elején, tavaly márciusban elkaptam, de sajnos most már újra megfertőződhetek. Akkor szerencsére megúsztam a kórházat, viszont így is három hétig nyomtam az ágyat, lázas voltam és nagyon köhögtem. A betegség utóhatásával pedig most is küzdök. Sokkal fáradékonyabb vagyok azóta, délutánra mindig nagyon elálmosodom, ezért rászoktam a kávéra. Korábban ez nem volt rám jellemző, egész nap tele voltam energiával - mondta az AcNewsnak Szerednyey Béla.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak