2 hetes csecsemőt és szüleit gázolták halálra a járdán


2 hetes csecsemőt és szüleit gázolták halálra a járdánA 2 hetes csecsemőt és szüleit a járdán gázolták el.

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, amikor a férfi felhajtott a járdára. A tragédia után azonban mindent tagad.


Borzalmas tragédia történt a West Midlands-i Brownhillsben nemrégiben. Egy férfi iratok nélkül száguldozott kocsijával, egészen addig még balesetet nem okozott.


Belehalt a fájdalomba az édesanya, miután elveszítette a lányát

Ciaran Morris szülei a fellegekben jártak a boldogságtól. Nagyon büszkék voltak két hetes kisfiukra, akit egyszerűen imádtak. Azt azonban álmukban sem gondolták volna, hogy tragédia lesz az egyik délutáni sétájukból. Ha csak sejtették volna, biztosan nem indulnak útnak…


A 34 éves James Davis autójával egy váratlan pillanatban felhajtott a járdára, egyenesen elgázolva a házaspárt és a babakocsiban tolt újszülött gyermeküket. A sofőr ellen vizsgálatot indítottak, de tárgyalásán váltig állította, hogy nem ő okozta a kéthetes kisbaba halálát.


A tragédiát követően a baleset helyszínét virágok, játékok és emléktáblák borították el.


„Anyu és apu szíve mindig fájni fog, mindennél jobban szeretünk téged. Nem lehettél sokáig velünk, de boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk, gondoskodhattunk rólad, és a fiunknak nevezhettünk. Szállj magasra, angyalom!” – búcsúztak kisfiuktól a gyászoló szülők.

A család számára a barátaik adománygyűjtést szerveztek, ami során több mint 38 ezer font jött össze. A csecsemő április 28-i temetési menetét egy lovaskocsi vezette, és a helyszín közelében is elhaladtak – írja a BBC.