Bangó Margit drámája: Az unokám képtelen megbocsátani...


Bangó Margit drámája: Az unokám képtelen megbocsátani...



Bangó Margitnak az utóbbi időben ismét mozgalmasan telnek a napjai: több koncertre készül, és új albumon dolgozik. Mivel már megkapta mind a két koronavírus elleni oltását, a háza is újra hangos a vendégektől. A legjobban a lánya, Marika és az unokái látogatásának örül, akikkel nemrég kilenc év után találtak újra egymásra. A Kossuth-díjas énekesnő boldogsága azonban nem teljes. Megszakad a szíve, amiért nem lehet teljes a család: korábban már elmondta: unokája, Tina még nem rendezte a kapcsolatát az édesanyjával, képtelen megbocsátani neki.


–... az viszont fáj, hogy az unokám, Tina képtelen megbocsátani az édesanyjának! Még nem sikerült egyesíteni a családot, de hiszek benne, hogy egyszer Tina és férje, Emilio is megbékélnek. Senkinek nem ajánlom azt, hogy a családjától külön legyen. Nincs az a harag, ami ahhoz vezethetne, hogy az ember megváljon a családjától! – mondta az ATV Húzós című műsorában az énekesnő, aki nem tud elég hálát adni azért, hogy olyan sok év után visszakapta a lányát.


– Drága Marikámmal sikerült mindent rendeznünk – azóta nem beszélünk a múlt sérelmeiről, csak a jelenre, a szépre és jóra koncentrálunk. (...) Az unokáimat is visszakaptam. A négyéves dédunokám, Larácska mondta nekem a múltkor: "Dédi mama, láttalak a tévében, és sírtam! Annyira hiányoztál, olyan jó, hogy most itt vagy velünk" Teljesen elérzékenyültem a szavaitól – mesélte a művésznő a Star magazinnak..