Egy órán belül halt meg férj és feleség..Külön kórházban voltak, de szinte egyszerre..


Egy órán belül halt meg férj és feleség..Külön kórházban voltak, de szinte egyszerre..

 


Külön kórházban kezelték őket, de majdnem egyszerre haltak meg.

 

Graeme és Margaret Carlingot egyaránt megtámadta a COVID-19, melynek következtében mindketten kórházba kerültek a skóciai Dundee-ban – írja a brit Daily Record.


Fiuk, Graeme Jr. a lapnak elmondta: falfehér lett, amikor felhívták a kórházból, hogy az édesapja meghalt.


Az idős férfit a Ninewells Kórházban kezelték, fia pedig éppen a Roxburghe House névre keresztelt, speciális palliatív terápiát folytató intézményből tartott hazafelé Aberdeenből, ahol éppen az édesanyjától vett végső búcsút.


A megrendült férfi szerint mindössze egyetlen óra telt el addig, míg édesapja szintén elindult szerelme után a halálba.


A sors fintora, hogy egy nappal Mrs. Carling halála után a nő mobiljára megérkezett az SMS, miszerint kérik, hogy egyeztessen időpontot a számára lefoglalt vakcina beadását illetően.


„Ez még egy film forgatókönyvének is sok lenne” – nyilatkozta az elárvult fiú, hozzátéve, hogy szülei túl fiatalok voltak még a halálhoz.


A 65 éves asszony még tavaly decemberben, a karácsonyi ünnepeket követően, míg férje, a 66 esztendős Graeme január elején produkált pozitív COVID-tesztet. Mrs. Carlingnak ezidő tájt egy szörnyűséges napon mindössze 24 órát jósoltak, ám szervezete nem adta fel a harcot.


Férje ellenben remekül reagált a kezdeti oxigénterápiára, ám később súlyosan megromlott az állapota – a házaspár végül január 19-én hunyt el – írta a Borsonline.