Ennyi pénzt termelt Várkonyi Andi új cége, amit nemrég alapított. Vajon a vőlegénye tolta meg egy kicsit?!


Ennyi pénzt termelt Várkonyi Andi új cége, amit nemrég alapított. Vajon a vőlegénye tolta meg egy kicsit?!



Leadta mérlegét a dr. Várkonyi Andrea többségi tulajdában lévő cég, a Whitedog Media Kft., amelyet Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos menyasszonya Gergely Judittal közösen birtokol.


A műsorvezetőnő tavaly augusztusban hagyta ott Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított, amely néhány hetesen már egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palotába költözött. Elsőként írtuk meg, hogy a Mészáros Csoport a Whitedog Media Kft.-re bízta társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait. A cég többi megrendeléséről nincsenek információk, mindenesetre induló vállalkozáshoz képest a Whitedog Media repülőrajtot vett:


négy hónap alatt 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt sikerült elérni. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott, míg üzlettársa a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forint osztaléknak örülhet. 


A Whitedog Media Kft. fő profilja a reklámügynökségi tevékenység és a filmgyártás. Az Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként is ismert Mészáros Lőrinc a Forbes listája szerint Magyarország leggazdagabb embere, alaposan lekörözve az éveken át a legvagyonosabbnak tartott Csányi Sándor OTP-vezért is. A felcsúti multimilliárdos és családja vagyonát 479,4 milliárd forintra becsülték.