.

Nagyon szégyelli ezt Medveczky Ilona, szinte soha nem beszélt róla, DE megtörténtAmikor a névházasságáról beszélt, akkor derült ki...


Medveczky Ilona egy évvel korábban egy interjúban a névházasságáról mesélt, és ekkor derült ki, hogy milyen alacsony a nyugdíja.


„Az élet hozta a hercegi rangot. Ezt akkor azért csináltam, hogy senki ne törjön felettem pálcát, még az Országos Rendező Iroda nemzetközi részlege se. Barna útlevéllel utazhattam, és a gázsim 19,5 százalékát azonnal levették, de nem fizették be az egészségügyi hozzájárulást és a TB-t. Ezért csak minimális nyugdíjat kapok.' - mesélte akkor.


Medveczky Ilona nyugdíja egészen pontosan 68 700 forint volt idén árpilisig, mert amikor a hatóságok megtudták, hogy milyen nehéz helyzetben van a táncművész, méltányossági alapon nyugdíjemelést kapott. Az emeléssel azonban nincs sokkal beljebb, hiszen mindössze kétezer forint plusz pénzt kap havonta.


A művésznő nem szeret panaszkodni, bár korábban már beszámolt arról, hogy a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem él nagylábon, és igyekszik mindenen spórolni. Csak másfél havonta ül autóba, és mivel az ételt egy futárcégtől kapja, így a legtöbbet a kutyáira költi.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak