Ráült ittasan a férjére a 100 kilós nő.A férfi arcát beterítette, nem kapott levegőt, megfulladt


Ráült ittasan a férjére a 100 kilós nő.A férfi arcát beterítette, nem kapott levegőt, megfulladt



Mindenki tudja, hogy az elhízás egy nagyon veszélyes állapot. Arra azonban nem gondolnánk, hogy az extrém testsúly ilyen téren is káros lehet, és ekkora tragédiát okozhat. Aidar és Tatiana története annyira hihetetlen, de mégis megtörtént. Számtalan külföldi forrás is megerősítette.


A 45 éves Tatiana a férjével folytatott veszekedés során szó szerint elvesztette az önuralmát. A vita nagyon éles volt, mivel mindketten ittasak voltak. Nem jutottak dűlőre a perlekedés során. Egyik pillanatban a nő úgy döntött, hogy valahogy le kell győznie a férjét. Ehhez hátra lökte majd ráült az arcára.

 

A több mint 100 kilogrammot nyomó Tatiana teljesen mozgásképtelenné tette a férjét. Aidarnak esélye sem volt a hatalmas tömeggel szemben.


A házaspár lánya mindennek a szemtanúja volt és a szomszédba sietett, hogy segítsen szétválasztani a szüleit. A szomszéd férfi azonban nem volt hajlandó megmozdulni, mert szerinte komolytalan volt az egész szituáció, meg amúgy sem akart belekeveredni valaki más konfliktusába. Amikor hazaért, a férfi még az életéért könyörgött. A nő azonban nem adta fel és még mindig Aidar fején ült. Végül Tatiana fenekének nyomása elvégezte a dolgát. A férfi elvesztette az eszméletét és meghalt.


Amikor Tatiana észrevette, hogy a férje már nem mozog, túl késő volt. A 45 éves férfi nem tért magához, hiába rángatta a felesége. Hangosan sikoltozott, hogy ébredjen már fel végre.


A halottkém egyértelműen megállapította, hogy Aidar halálának közvetlen oka légzési elégtelenség volt. Úgy tűnik, hogy a felesége tompora elzárta a légutakat.


A történtek miatt Tatianat bíróság elé állította. A tárgyalás során azzal mentegetőzött, hogy csak le akarta csitítani a férjét. Mindketten részegek voltak. Kezdetben sak azzal vádolták, hogy nem nyújtott segítséget, azonban a bíróság később az ítéletet gyilkosságra változtatta.


Az elhízás nemcsak súlyos szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegségekhez vezet, hanem az élet más területeit is érinti.