Részegen jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves srác Fejér megyében. 15 éves utasa szörnyethalt


Részegen jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves srác Fejér megyében. 15 éves utasa szörnyethalt



 Szörnyű tragédia történt pénteken éjjel Fejér megyében, Szabadegyházán. Egy fiatal fiú elkötötte a szülei autóját, majd barátjával az oldalán balesetet szenvedtek. Az 15 éves utas a baleset következtében kirepült az autóból és a helyszínen szörnyethalt.

16 éves fiú vezetett

A deltahirek.hu információi szerint az autó egy 16 éves fiú vezette, aki nem tudni miért, de kisodródott, nekiment egy buszmegálló táblának, kidöntött egy közlekedési táblát, majd pedig megpördült. A lap úgy tudja, hogy az autóban ketten utaztak: a 16 éves sofőr, és utasa egy 15 éves fiú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Tisztázatlan körülmények

A baleset következtében még nem tisztázott körülmények között az utas kirepült a kocsiból és az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, a helyszínen szörnyethalt. A kocsi vezetője nem sérült meg, írják.


Pusztaszabolcsra tartottak

Az elhunyt fiú egyik rokona könnyeivel küzdve beszélt arról, hogy a testvére, a kocsit vezető fiú Pusztaszabolcsra tartottak az éjszaka, amikor a baleset történt.


Elkötötte az autót

Úgy tudni a sofőr otthonról, a szülők beleegyezése nélkül kötötte el a járművet. Koránál fogva nem volt vezetői engedélye, és alkoholt is fogyaszthatott a tragédia előtt.

 

Hazavitte az autót

A baleset körülményei azonban még teljesen nem tisztázottak. Ugyanis a hírek szerint a sofőr a baleset után hazavitte a kocsit, majd visszament a helyszínre és ő maga értesítette a hatóságokat.


Vizsgálják a baleset körülményeit

A rendőrök a település egyik utcájában egy háznál, több autóval is megálltak, vélhetően a balesetezett autót kutatták fel – tudta meg a lap. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!