Csak 6 gyereket akart, végül 10-et szült ez a Dél-Afrikai nő


Csak 6 gyereket akart, végül 10-et szült ez a Dél-Afrikai nő



Ha az orvosok is megerősítik, hogy Gosiame Thamara Sithole 10-es ikreknek adott életet Pretoriában, akkor a 37 éves nő veszi át az egyszerre szült gyerekek rekordját, írja a Daily Mail. A történelmi szülés hírét egyelőre még csak a boldog anyuka jelentette be, még azt sem tudni pontosan, hogy melyik kórházban szülte meg 7 fiát és 3 lányát.

Az egyik helyi lapnak nyilatkozó éppen munkanélküli édesapa mindenesetre nagyon boldog, örül az egy híján egy komplett focicsapatnyi gyerek érkezésének. A férfi hozzátette, hogy a kedvese hét hónapig és hét napig volt terhes, a babákat pedig császármetszéssel hozta világra hétfőn. 

 “Kezdetben a vizsgálatok csak hat csecsemőt mutattak, de amikor az orvos megmondta, hogy tízen vannak, kellett egy kis idő, hogy feldolgozzam. Ahogy telt az idő, rájöttem, hogy ez tényleg igaz. Alig tudtam éjszaka aludni a hírtől” – mondta az anya.


“Az isteni gondviselésnek köszönhetően gyermekeim egészségesek, és minden komplikáció nélkül jöttek világra. Csak azért imádkozom, hogy továbbra is egészségesek maradjanak” – mondta a nő.