Fantasztikus átváltozás, az ország legkövérebb fiatalja egy év alatt 100 kilót fogyott - kép


Fantasztikus átváltozás, az ország legkövérebb fiatalja egy év alatt 100 kilót fogyott - kép



Rácz Gézu 318 kilót nyomott, amikor egy évvel ezelőtt találkozott Schorbert Norbival, akitől nemcsak szénhidrátszegény ételeket, de most már munkát is kapott.

100 kilót fogyott egy év alatt Rácz Gézu. Az ország egykori legkövérebb fiatalja ugyan elvesztette a megkülönböztető címét, ám ő ezt egyáltalán nem bánja. Azért is van oka örülni, mert napokon belül megkezdheti élete első munkanapját, így végre lesz saját pénze.


Rácz Gézu napra pontosan tegnap találkozott először Schobert Norbival. A fitneszguru azután karolta fel az akkor még 317 kilós kamaszt, hogy olvasta a Bors róla szóló riportját. A pándi cigánysoron élő fiatalember akkoriban szinte még a levegőtől is hízott, ám azóta rengeteget változott az élete, mivel Norbi biztosítja neki a szénhidrátszegény étrendet.


Géza tegnap a fitneszguru irodájába volt hivatalos, hogy elvégezzék a havonta esedékes mérlegelést. A már 18 éves fiatal némi izgalommal a szívében lépett a mérőeszközre, és a fitneszguru sem tagadta feszültségét. Amikor aztán meglátták, milyen szám jelenik meg a digitális kijelzőn, mindketten lelkesen felkiáltottak: Ez igen!


„Sikerült! Géza egy év alatt lefogyott 100 kilót! Most az a terv, hogy egy újabb esztendő alatt újabb egy mázsától szabaduljon meg, hogy aztán a plasztikai sebészek eltávolítsanak róla 15–20 kiló megnyúlt bőrt” – mondta a Borsnak Norbi.