Gáspár Evelin a 30 milliós luxus kocsija előtt siránkozik, hogy nincs munkája, és pasija sem...


Gáspár Evelin a 30 milliós luxus kocsija előtt siránkozik, hogy nincs munkája, és pasija sem...Gáspár Evelin nemrégen ünnepelte a 27. születésnapját, amire egy hektikus év lezárásaként is tekint.


Evelin a Ripostnak elmondta, hogy intenzíven telt el az elmúlt egy év számára. Botránnyal kezdődött a 2021-es év, amikor is vége lett a kapcsolatának. Úgy érezte, megalázták a nőiességét, de ebből az időszakból is sokat tanult, és szerencsére már túl van rajta. Azonban a férfiakba vetett bizalmát teljesen elveszítette. Korábban is bizalmatlan volt a férfiak iránt, hiszen volt már több rossz tapasztalata, ám hisz abban, hogy a sors összehozza egy olyan férfival, aki megérdemli, hogy szeresse.

A sok rossz mellett sok jó dolog is történt Evelin életében. A botrány idején már tudta, hogy óriási kalandban lesz része, hiszen ekkor már megvolt a szerződése a Survivor műsorára, aminek nemrég ért véget a forgatása. Evelin elárulta, hogy fantasztikus élményekkel gazdagodott, és mindeközben lefogynia is sikerült. „Leszámítva a tényt, hogy semmi normális dolog nincs az életemben. Egyedül, vagyok, nincs párom és nincs normális munkám sem, de hiszem, hogy a Jóisten mindent időben megad majd” – tette hozzá.