Kiszivárgott Orbán beszéde: súlyos dolog fenyegeti Magyarországot


Kiszivárgott Orbán beszéde: súlyos dolog fenyegeti MagyarországotDebrecenben tartotta kihelyezett évadzáró ülését a Fidesz–KDNP-frakció. A zárt eseményről több részlet is kiszivárgott.


Orbán Viktor beszédében kijelentette: a Magyarországot fenyegető veszélyek a járvány, a bevándorlás, illetve az, ha Gyurcsány Ferenc újra a hatalom közelébe kerül.


A Magyar Nemzet információi szerint szenvedélyes előadást tartott a miniszterelnök, aki – az elmúlt egy évet összegezve – egészségügyi, gazdasági és szociális válságról beszélt.


Szerinte Magyarország a hármas válságot kiemelkedően jól kezelte, az oltásoknak köszönhetően másfél hónappal előbb indíthatták újra a magyar gazdaságot, mint a többi európai országét.


Orbán megismételte korábbi nagy bejelentését, hogy milyen kedvezmények lépnek életbe, ha elérjük az 5,5 százalékos GDP növekedést.


A közelgő választások kapcsán a képviselőket harcra szólította, azt mondta, mondjanak igazat a kampányban az ellenfélről, ami szerinte annyi, hogy „Gyurcsány a főnök”, Karácsonyék csak mellékszereplők.


„Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!” – mondta Orbán a párttársainak.


Orbán szerint ha Gyurcsány visszatér, adóemelések lesznek, jönnek a migránsok, növekszik a rezsi…


Együtt nevették ki Karácsony Gergelyt

„Karácsonynak nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel” – mondta Orbán Viktor, amely kijelentésen a többiek nevettek…