Kiteregette a szennyest Szinetár Dóra.. Ezt árulta el


Kiteregette a szennyest Szinetár Dóra.. Ezt árulta el



 ELŐKERÜL A CSALÁDI SZENNYES Szinetár Dóráéknál!MEGDÖBBENTŐ, amit Dóra elmondott! Szinetár Dóra, olyat mondott Bereczki Zoliról, amit talán nem kellett volna kiteregetni….


A lap az ATV-n péntek este adásba kerülő Nő háromszor című műsorból idéz, ahol állítólag a műsorvezetőket is meglepték Szinetár szavai.


Büszke vagyok rá, hogy az a főiskolás fiú, akit megismertem, mellettem nőtte ki magát Bereczki Zoltánná – ecsetelte a színésznő. S azzal is tisztában voltam, hogy ehhez elsősorban a szép pasztell hátteret biztosíthattam.”

 

Ezt követően Bereczki Zoltánnak is feltették a kérdést, mit szól ahhoz, hogy a volt felesége szerint azért váltak el, mert miután felkapaszkodott a hátán, már nem volt rá szüksége.-írja a http://www.borsonline.hu/


A szakítás pillanatát is sorsszerűnek tartja, ami akkor jött el, amikor egy ponton túl Zolinak már nem volt szüksége rá...


 

Amikor elmondtuk Bereczkinek, hogy a volt felesége szerint azért váltak el, mert miután felkapaszkodott a hátán, már nem volt rá szüksége. Zoli meglepődött:– Köszönöm a lehetőséget, de nem szeretném kommentálni, méltatlannak tartom.


Országos ismertség


Mivel a másik fél nem beszél, hogy egységes legyen a kép, azokban a színházakban érdeklődtünk, ahol közös pályafutásuk során megfordultak. A kollégák, barátok szívesen beszéltek, de csak név nélkül, nem akarnak haragot. Elismerik, hogy a karrierjüknek jót tett a szerelem, de úgy vélik, Zoli tehetsége vitathatatlan. Befutott volna Dóra nélkül is, csak később.