Amikor megtudta, hogy terhes, Nagy Feró fel akarta szabni az ereit


Amikor megtudta, hogy terhes, Nagy Feró fel akarta szabni az ereit



Nagy Feró és Győrfi Pál oldalukon fiaikkal beszélgettek az apaságról. A KINCS Esten szó esett titkokról, örömről, könnyekről, és kiderült, hogy egyikük sem cserélne senkivel.

Apákról és a fiaikról folyt a beszélgetés a KINCS Esten. Az esemény vendégei is a téma jegyében érkeztek: Nagy Ferót Botond, Győrfi Pált pedig Dani kísérte.

Dudás Ádám egy klasszikus kérdéssel kezdte a beszélgetést, amelyre meglepő válasz érkezett. A moderátor arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt tudatos döntés kettejük számára, hogy apukák szeretnének lenni. Győrfi Pál életének legértékesebb dimenziójaként írta le a dolgot, ám Nagy Feró úgy fogalmazott:

Amikor megtudtam, hogy az asszony terhes, akkor föl akartam vágni az ereimet. Attól féltem, hogy nem vagyok képes felnevelni egy gyereket


Pár hete az immár Kossuth-díjas Nagy Feróval idéztük fel múltat, és szót ejtettünk a jelenről is őrbottyáni otthonában.

– mondta a Beatrice frontembere.


Nagy Feró beszámolt arról is, hogy amikor a fia óvodába járt, bevitték a rendőrök a fogdába. A zenész arra kérte őket, hogy időben engedjék el, mert 4 órára mennie kell a gyerekéért. Elmondása szerint direkt tartották bent fél 7-ig, így az óvónéni vitte haza a kisfiát. Elnézést pedig nem mert kérni tőle, tartott ugyanis attól, hogy megdorgálják majd a késés indoka miatt.


Győrfi Pál arról beszélt, hogy náluk nem tabu az érzelmesség és a sírás sem. Mint kiderült, őt többször is látta már pityeregni a fia, amihez néha egy-egy rajzfilm cselekménye is elegendő.

Ha a Kung Fu Pandában van egy megható jelenet, én akkor már bőgök

– mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki mellett egyébként Nagy Feró sem áll ellen a könnyeknek, ha az unokája azt mondja neki, hogy szereti. Abban mindketten egyetértettek, hogy a családban a szeretnek kell az elsőnek lennie, fiaik pedig a közönség előtt is biztosították őket arról, hogy mindig remek támaszként és mintaként szolgáltak számukra.