Csúnya balesetet szenvedett Bódi Csaba, totálkárosra tört az autó, azonnal kórházba szállították


Csúnya balesetet szenvedett Bódi Csaba, totálkárosra tört az autó, azonnal kórházba szállították

 


Ahogy mi is megírtuk, Bódi Csabi pénteken súlyos autóbalesetett szenvedett egy fellépésre tartva, az 51-es út szigethalmi elágazásánál. Az autóban hárman ültek, technikus kollégája és ő maga is a kórházban végezte. Előtte viszont döbbenetes módon sérülten is megtartották a fellépést.


A baleset körülményeiről a Borsnak mesélt:


– Áporkára tartottam fellépésre, és szabálytalanul bekanyaradott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Amikor észleltem a másik gépkocsit, balra ugyan el tudtam tekerni a kormányt és fékeztem is, de arra nem volt lehetőség, hogy kivédjem a balesetet. Nem hajtottam gyorsan, csupán 40-50-nel mehettem, de szörnyű volt. Én vagyok a vétlen, de így is nagy baj ez nekem – kezdte Csabi a lapnak.


Súlyosan megsérült!


- A technikus barátomnak a csigolyája megrepedt, őt azonnal elvitte a mentő a kórházba. Én csak húsz percig a földön feküdtem a sokktól, és a légzsákok ütésétől. Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de később nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni. Sokáig szinte felfogni sem tudtam, mi történt – mondta megtörten.


A koncertet megtartották, mert mint mondta, sosem mondtak még le fellépést, és most sem akartak csalódást okozni a rajongóknak. Utána viszont egyből a kórházba szállították Csabit is.