Mai nap érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelemMai nap érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem


Új fejezet nyílik mindenki életében:július 23-án érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.


Az Júliusi  szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.


HOLNAPI horoszkóp 2021. július 24.: az élet most kárpótol a nehézségekért


Ne ragaszkodjunk mereven az elképzeléseinkhez, hagyjunk teret a spontaneitásnak, mert az univerzum erői segítenek minket. Napi horoszkóp szombatra.


Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint most egy kicsit szétszórt, kiegyensúlyozatlan vagy, de bízhatsz mások megértésében, türelmében. Törődj többet önmagaddal, lelki egyensúlyoddal. A Vízöntő-telihold értékes felismerésekhez segíthet hozzá.


Hét év szerencse vár, ha k@dv@lés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Sokat foglalkozol személyes és családi ügyeiddel. Túl sokat rohangásztál mások érdekében, most meghittségre, nyugalomra vágysz, s arra, hogy időnként egyedül legyél. Jól is teszed, ha szakítasz egy kis időt az elvonulásra, mert így ismét magadra találhatsz.Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Szabadságra és valamiféle változásra vagy éhes. Hosszú ideig a munkára, a túlélésre koncentráltál, most egy kicsit lazítani akarsz. Szórakoztató pillanatokra vágysz, és ezt szerencsére meg is adják az égiek. Élj a lehetőségeiddel!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Rák napi horoszkóp (06.22-07.22)


Kitűnő alkalmad adódik arra, hogy valami szépet, értékeset vásárolj, amire már régóta vágysz. Saját kívánságaidat most valóra válthatod, ha jól körülnézel az üzletekben. És szánj is erre pénzt, mert amúgy mindig mások érdekeit nézed, magadra alig gondolsz.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22)


Egy terved nem jön össze, mert meglepetésszerűen közbejön valami, de sebaj, az élet bőségesen kárpótol. Izgalmas és eseménydús órákra számíthatsz, és számtalan nem várt örömben lehet részed. Ha szingli vagy, most kellene ismerkedned.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22)


Bár általában igencsak nehezedre esik, ma mégis képes vagy az ellazulásra, kikapcsolódásra. Kedves, kellemes élményeid lesznek, megéled a pillanat örömeit, békéjét. Harmonikusan kapcsolódsz másokhoz, és ez a párkapcsolatodban is meghitt órákat jelez.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!Napi horoszkóp 2021. július 24. (Fotó: Shutterstock)

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)


Ha összetűzésbe keveredtél életed párjával, annak legalább felerészben te is vagy az oka. A baj az, hogy a hajlamos vagy túlságosan is a karóhoz kötni azt a bizonyos ebet. Márpedig, ha nem hagysz elég mozgásteret a másik akaratának is, akkor az könnyen szakadáshoz vezethet.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)


Ismerkedős kedvedben van. Ahhoz, hogy nyitott legyél az érzelmi kapcsolatokra, meg kell válnod az álcáidtól, szerepeidtől, amiket azért veszel magadra, hogy védd magad. Csak ezt követően remélheted, hogy megtalálod azt, aki már felfigyelt rád.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21)


A gáláns, életvidám Nyilas most szívügyekben is sikeres. Sok energiád van, szexuális étvágyad megnő. Alkalmas az időszak a hosszú távú döntések meghozatalához, mert most tisztán látod a lehetőségeidet.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Néha muszáj lenne hagynod, hogy a párod is beleszóljon a döntéseidbe. Ez jó érzés neki is. Ráadásul ha semmiben sem hallgatsz rá, akkor a végén nagyon egyedül fogod magad érezni. Ne zárkózz magadba: oszd meg vele a terveidet, gondolataidat!


Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18)


Igencsak rámenősnek mutatkozhatsz a szerelemben. Hódítani, csábítani akarsz, ami most könnyen is megy. De legyél válogatós abban, hogy kivel is flörtölsz! Könnyen eshetsz ugyanis a saját csapdádba, és meghódítasz valakit, akivel aztán nem tudsz mit kezdeni…


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!


Halak horoszkóp (02.19-03.20.)


Mindenki a te kedvedben akar járni, egyszerre többen is csaphatják neked a szelet. Te azonban csak annak higgy, akinek a szemébe nézve nem zavarosságot, hanem tiszta fényt látsz. Ha már van társad, akkor az ő tüzét is felélesztheted újra, ami megkönnyíti neked a választást.

Hét év szerencse vár, ha k@dvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!