Részegen fetrengtek a szülők, miközben a 4 éves kislányuk elment egy férfival..


Részegen fetrengtek a szülők, miközben a 4 éves kislányuk elment egy férfival..Egy hosszú nap után, Ivan Razumov Fehéroroszországban a naplementében vezetett hazafelé. Minden normálisnak tűnik, amikor hirtelen megpillantott egy kislányt kutyával a gyorsforgalmi úton szaladni.

A jelenet  zavaró volt, még felnőttek sem mennek az országút mentén, nemhogy a gyerekek. Ivan megállt a kocsijával, és odament. Piszkos ruhát viselt, az arca is koszos volt, rosszul vágott volt a haja, kopott a cipője és félelem ült a szemében. Nem lehetett több, mint 4 éves.


“Mi a neved?” kérdezte Ivan, a kis kutya morogni kezdett rá. “Zsenya … … Federovich Vladimirovna” felelte. Nyilvánvaló volt, hogy már legalább 15 kilométert gyalogolt. Zsenya a következő faluba tartott, ott volt mit enni, a szülei túl részegek voltak, hogy törődjenek vele.“Sokáig mentem … A lábaim fáj … És a kezem is … elestem,” mondta Ivannak teljesen kimerülten, a törött karját mutatva. Ivan megdöbbent, megitatta, és elvitte kórházba, miközben értesítette a gyámügyet..


A, szociális munkások szóhoz sem jutottak, amikor elmentek a szülőkhöz.  Az anyja aludt a padlón, az apja az asztalra borulva. Mindketten annyira részegek voltak, nem reagáltak az idegenek megjelenésére sem a házban.


A kórházban ellátták Zsenyát, aki kedves, és viszonylag vidám, élénk kislánynak mutatkozott.


Ivan Razumov, aki megtalálta a az út szélén, továbbra is rendszeresen látogatta. Majd elhatározta, hogy mindig törődni fog vele.

 

Ha Ivan nem lett volna ott,  bizonyára tragédia történik a kislánnyal. A legmegdöbbentőbb az, hogy több órán keresztül, több száz autós látta Zsenyát az út mentén. És egyik sem állt meg …