Baukó Éva gyereket akar, apát keres..


Baukó Éva gyereket akar, apát keres..Baukó Évát nehéz követni, az elmúlt években mindent megtett azért, hogy szerepeljen, egyik botrányból a másikba esett, most azonban azt állítja, elege van a magamutogatásból, családot akar.


A híresség körül pár nappal ezelőtt is izzott a levegő, durva sárdobálás közepette szakított párjával. A Facebookon tette közzé, hogy a férfi két évig folyamatosan több nővel megcsalta... Éva állítja, okult a helyzetből, de emiatt nem hajlandó feladni a reményt, hogy egyszer talál valakit, aki hozzá való.

"Szerencsére a férfiak nem ijedtek meg tőlem, sőt, amióta a nyilvánosság elé került a szakításom híre, rengeteg pasi írt üzenetet. Ennek örülök, és amint történik valami érdemleges, randizni fogok. Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet és boldogan lenne a gyermekem apja”

– mondta vágyakozva a 36 éves Éva.

"Harmincéves korom óta készen állok a gyermekvállalásra, csak eddig nem találtam megfelelő férfit.A testvéreimnek már vannak gyerekei, ezért néha úgy érzem, hogy elkéstem a dologgal. Az már biztos, hogy nem lehetek fiatal anyuka, de bízom benne, hogy hamarosan bejelenthetem, hogy várandós vagyok. Talán hihetetlen, de mindent feladnék egy kisbabáért"

- mondta Éva.