Már csak a remény maradt..rossz hírek érkeztek Bereczki Zoltánék kislányáról


Már csak a remény maradt..rossz hírek érkeztek Bereczki Zoltánék kislányáról



Óriási érdeklődés és figyelem kísérte Bereczki Zoltán és Bata Éva szerelmét. Kapcsolatukra 2019 áprilisában derült fény, azóta gyakran lapozgatják közösségi oldalaikat rajongóik, hátha felbukkan egy-egy közös fotó. Hiába. Mindkét művész csak magáról, a szakmai életéről posztol - féltve óvják magánéletüket.


Majd, amikor kiderült, hogy első közös gyermeküket várják, még inkább a keresések középpontjába kerültek. Követőik együtt várták velük születendő gyermeküket, együtt örültek, amikor kiderült: kislánnyal gyarapodik a család. És várták a híreket, hogy megszületett-e. Most pedig azért bújják az oldalaikat, hogy minél hamarabb láthassák Flórát.


Nos, rossz hírünk van számukra, a szülők eldöntötték: nem fogják mutogatni Flórát. S bár rajongóik szeretetből kíváncsiak, el kell fogadniuk ezt.

 

– Éva és Zoli nagyon szeretik egymást, de valóban nem szeretnék a magánéletüket a nyilvánosság előtt élni. Azt akarják, hogy ne együtt, hanem külön művészként emlegessék őket – kezdi a -nek egy közeli barát. – Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hgoy ennyire elismertek közkedveltek legyenek, de a népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt is megértik az őt követők – folytatja az ismerős.


Arra tehát hiába várunk, hogy valaha is naponta beszámoljanak majd a családjuk mindennapjairól, ahogy több hazai sztárnál megszokhattuk. Marad tehát a reménykedés, hogy a kis Flóra örökli szülei tehetségét, és egyszer megpillanthatjuk majd a színpadon.