Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy autóbalesetben meghalt Niki és Krisztián FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ők mentek el…Dunaújvárosi tragédia: Epilepsziás Krisztiánnal sietett kórházba testvére


Epilepsziás roham miatt száguldott a kórházba a dunaújvárosi baleset áldozata, Krisztián és ikrekkel várandós felesége, Niki. Kicsi fiuk árván maradt. 


Az egész települést megrázta az a borzalmas baleset, amely vasárnap este történt Dunaújvárosban. Egy BMW sofőrje ugyanis az esti órákban száguldott végig a Papírgyári úton, amikor elvesztette uralmát a kocsi felett, és egy oszlopnak csapódott.


AZ AUTÓ VALÓSÁGGAL KETTÉSZAKADT, A BENT ÜLŐK KÖZÜL KETTEN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLTEK, MÍG KETTEN, EGY FIATAL PÁR, KRISZTIÁN ÉS NIKI PEDIG A HELYSZÍNEN MEGHALTAK.Krisztián epilepsziás testvérével rohant a kórházba


A 28 éves dunaföldvári szerelmesek tragédiája még szomorúbb, Niki ugyanis ikergyermekeivel volt várandós.


– Kislányai születtek volna, nagyon várták őket, már most a kis hercegnőiknek hívta mindenki a kicsiket. Olyan boldogok voltak, hogy hosszú évek után ismét gyermekkel áldotta meg őket az ég – mondta szomorúan a Borsnak egy rokon. Gyermekük, Rikárdó hét éves, ő is nagyon várta már ikerhúgait – Nikiék fantasztikus szülők voltak. Mindent megtettek Rikárdóért, mind a hárman azt várták, hogy még tovább bővüljön a család. Még csak hét éves szegény, bele sem merünk gondolni, hogyan mondják meg nekik, anyukájuk és apukájuk többé nem jön haza – mondta zokogva a rokon.