Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy autóbalesetben meghalt Niki és Krisztián FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ők mentek el…


Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy autóbalesetben meghalt Niki és Krisztián FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ők mentek el…



Dunaújvárosi tragédia: Epilepsziás Krisztiánnal sietett kórházba testvére


Epilepsziás roham miatt száguldott a kórházba a dunaújvárosi baleset áldozata, Krisztián és ikrekkel várandós felesége, Niki. Kicsi fiuk árván maradt. 


Az egész települést megrázta az a borzalmas baleset, amely vasárnap este történt Dunaújvárosban. Egy BMW sofőrje ugyanis az esti órákban száguldott végig a Papírgyári úton, amikor elvesztette uralmát a kocsi felett, és egy oszlopnak csapódott.


AZ AUTÓ VALÓSÁGGAL KETTÉSZAKADT, A BENT ÜLŐK KÖZÜL KETTEN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLTEK, MÍG KETTEN, EGY FIATAL PÁR, KRISZTIÁN ÉS NIKI PEDIG A HELYSZÍNEN MEGHALTAK.



Krisztián epilepsziás testvérével rohant a kórházba


A 28 éves dunaföldvári szerelmesek tragédiája még szomorúbb, Niki ugyanis ikergyermekeivel volt várandós.


– Kislányai születtek volna, nagyon várták őket, már most a kis hercegnőiknek hívta mindenki a kicsiket. Olyan boldogok voltak, hogy hosszú évek után ismét gyermekkel áldotta meg őket az ég – mondta szomorúan a Borsnak egy rokon. Gyermekük, Rikárdó hét éves, ő is nagyon várta már ikerhúgait – Nikiék fantasztikus szülők voltak. Mindent megtettek Rikárdóért, mind a hárman azt várták, hogy még tovább bővüljön a család. Még csak hét éves szegény, bele sem merünk gondolni, hogyan mondják meg nekik, anyukájuk és apukájuk többé nem jön haza – mondta zokogva a rokon.