Közeleg a világvége: a tudósok megfejtették a riasztó jóslatot


Közeleg a világvége: a tudósok megfejtették a riasztó jóslatot

 


Az Írásokban elrejtve már ott a végítélet napja a tudósok szerint.

Egy üstökös ütközni fog a Földdel, és teljesen elpusztítja az általunk ismert világot a „következő 10-15 évben”, amint azt a Jelenések könyve megjósolja egy bibliakutató szerint.


David Hareen szerint bizonyítékok vannak arra, hogy a Földbe többször is belecsapódott már üstökös, és a kutatásai alapján azt mondja, 10-15 év múlva potenciális esélyünk van a pusztulásra. Szerinte a jelek egyértelműen arra utalnak, hogy közel Jézus második eljövetele, mely a Biblia szerint a világ végét jelenti.


A kutató egész életében a Bibliát tanulmányozta, és mint mondta, az Ószövetség összes nagy katasztrófáját üstökösök okozták – beleértve az özönvizet, Szodoma és Gomorra pusztulását, valamint az egyiptomi csapásokat is.


Úgy véli, két égi objektum van, amely mindig visszatér a Föld közelébe: egy kisebb, mely 54 évente érkezik, és egy nagyobb, amely 2000 évente. Ez a nagy lesz az, amely elpusztítja a világot.


Hareen feljegyzései szerint nem ez az üstökös volt, amely Jézus születésénél megjelent, viszont abban biztos, hogy ez okozta a földrengést Jézus kereszthalála után. És szintén ez lesz, amely a „második, dicsőséges eljövetelt” eredményezni fogja.