Letöltendő börtönre ítélték Lajcsit. Nem jelent meg a tárgyaláson.. EZ vár most rá


Letöltendő börtönre ítélték Lajcsit. Nem jelent meg a tárgyaláson.. EZ vár most rá



Bűnösnek mondta a ki a bíróság Galambos Lajost az áramlopás ügyben, feleségét Boglárkát felmentették. Ítélet született a Budaörsi Járásbíróságon, úgy hogy a zenész és felesége nem jelent meg a tárgyaláson.


Galambos Lajos felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt ügyében a bíróság. Feleségét, Boglárkát a kétrendbeli társtettesként lopás alól felmentette a bíróság - hangzott el az ítélet a bíróságon.

A zenészt az ügyvédje, Fröhlich Krisztián képviselte a tárgyalási napon, ami Szabó Orsolya ügyész viszontválaszával kezdődött, majd az ügyvédek reagálásával folytatódott. A harmadrendű vádlott is felszólalt az utolsó szó jogán, ezután közölte a bíró az ítéletet.

Az ügy ismert: Galambos Lajost és nyolc társát víz-gáz- és áramlopással vádolták meg, emellett önálló intézkedésre jogosult személlyel kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt is felelniük kell. Ügyük - melynek lényege az, hogy két, a zenészhez köthető ingatlanon illegálisan vételezték a vizet, villanyt és a gázt - 2015 óta húzódik. Lajcsi korábban már hónapokat töltött előzetes letartóztatásban.