Megrázó videó került fel a netre Eszter lovas balesetéről. Ez volt a végzetes utolsó pillanat..


Megrázó videó került fel a netre Eszter lovas balesetéről. Ez volt a végzetes utolsó pillanat..Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta két héttel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet az isztambuli női amatőr lovas vb-n Jeles Eszter. A 21 éves fiatal lányt kórházba szállították, meg is műtötték, ám a szervezete végül feladta a harcot. A kiváló nyíregyházi sportolót az egész lovastársadalom gyászolja.


Mint arról beszámoltunk a fiatal lány mindössze 21 évesen vesztette életét, két héttel az isztambuli balesetét követően, amikor is a Tom nevű telivérrel bukott egyet az amatőr női vb-n. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.


Hiába reménykedett abban mindenkit, hogy Eszter felépül, a lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy végül 13 napnyi küzdelem után feladta a szervezete a harcot.  


A szörnyű balesetet követően a lányt válságos állapotban, fejsérüléssel vitték be a kórházba, ahol aztán 13 napon át küzdött az életéért, ám a szervezet végül tegnap feladta a harcot, írta meg a Blikk.


Eszter halála megrázta az egész országot, a teljes lovastársadalom egy személyben gyászolja, s mint mondják egy kiváló ember távozott közülük, aki minden idejét a lovaknak szentelte, tehetségének köszönhetően pedig már a Nemzeti Vágtát is megjárta, ahol negyedik helyezést ért el.


A Kincsem Park megható posztban búcsúzott Esztertől, mint írták: “Nagyon szomorúak vagyunk…Elvesztettük Jeles Esztert. Jeles Eszter, a magyar lovas, Toms nevű telivérével szenvedett balesetet a szeptember 5-én, Isztambulban, a Veliefendi Lóversenypályán megrendezett FEGENTRI Női Amatőrlovas Világbajnokság futamán.”


A Magyar Lovaregylet pedig így búcsúzott tőle: „Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy elhunyt Jeles Eszter. Szervezete nem tudta legyőzni a két héttel ezelőtti baleset által okozott sérülést. Eszti hős volt, életét adta a lóversenyzésért. Emlékét örökre szívünkbe zárjuk.” 

 

Videó a balesetről

A fiatal lány végzetes isztambuli balesetéről egy videó is előkerült, melyen látszik, hogy az Eszter előtt vágtató francia versenyző elbukik a lovával, ezután a lánynak esélye sem volt kikerülni őt, így ők is felbuktak. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.