Szerelmes zenék, sok biztonsági őr, szerelem, és luxus. Beszámoló Lőrincék esküvőjéről


Szerelmes zenék, sok biztonsági őr, szerelem, és luxus. Beszámoló Lőrincék esküvőjéről

Ezt is megértük! Összeházasodott a milliárdos Mészáros Lőrinc és a tévébemondó, Várkonyi Andrea. Az esküvő péntek délután kezdőtt és szombat hajnalban, cikkünk megjelenésekor is szólt még a zene. A nagy eseményre az Alcsúti arborétumban került sor, a környéken valósággal hemzsegtek a biztonsági emberek és a fekete Mercedesek.


Biztonsági emberek az út mentén Ötszáz méterenként posztolnak az Alcsuti arborétumba vezető út mentén a biztonsági emberek. Mindenkit megnéznek, illetékteleneknek tilos a belépés. Már napok óta lezárták a parkot, hogy minden tökéletes legyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nagy napján. Drága autók Az arborétum bejáratánál tucatnyi újságíró áll. Mindenkit lefotóznak, aki drága autóval érkezik. Péntek délután 14 órától egymás után jöttek a lesötétített ablakú luxusautók, drágák, drágábbak és még annál is drágábbak.

( kép:vélhetően Photoshop) via
 

A 200 meghívott vendég egy része az Orbán Viktor háza mellett épült Puskás Akadémia parkolójában állt meg, onnét fekete Mercedessel, vagy Mercedes kisbusszal vitték tovább őket a Felcsúttal összeépült Alcsútra, majd tovább az arborétumba. Kód 4: Orbán Viktor autója Akárhogy is történt, a faluban péntek délután mindenki az egymás után vonuló Mercedeseket figyelte. Megpróbálták megtudni kik hivatalosak az eseményre. Orbán Viktor miniszterelnök szolgálati autóját többen lefényképezték, de állítólag Rákay Philipet is látták a vendégek közt. Szerelmes számok szóltak a lagziban, Lady Gaga is énekelt, de nem élőben. Felvételről szólt a Shallow című slágere a milliárdos és új hitvese lagzijában. Rászólhattak Várkonyira Korábban írtunk arról, hogy a sajtó megszellőztette, Jennifer Lopez érkezhet Mészárosék lagzijába. A popdíva rendszeresen fellép különböző Kelet-európai magánpartikon, a hakni ára félmillió forint körül indul. Amikor ezt megszellőztette a sajtó valaki rászólhatott Várkonyira, mert másnap mindent megcáfolt a tévébemondó.