Belebetegedett Joshi barát elhagyott felesége a válásba.. eddig 15 kilót fogyott Csilla..


Belebetegedett Joshi barát elhagyott felesége a válásba.. eddig 15 kilót fogyott Csilla..Szabó Csillát teljesen váratlanul érte, amikor férje közölte vele, hogy elhagyja. Teljesen összeomlott, a stressz miatt már tizenöt kilót fogyott. Gyermekei és menye támogatják.


Joshi Bharat korábban a Blikknek ismerte el, hogy újra szerelmes, méghozzá Kelemen Beatrixba, a Life TV tulajdonosába, Mészáros Lőrinc volt feleségébe. Csilla azonban nehezen viseli a szakítást.


Csilla hónapokig bízott abban, hogy sikerül megmenteni a házasságot, ám ez sajnos nem így lett. Csilla első házasságából származó fiának párja, Helga a Story Magazinnak árulta el, hogy Csilla érezte, hogy van valami a férje és annak főnöke között. Elmondása szerint a tévés már hónapokkal ezelőtt mesélt otthon a köztük lévő mély barátságról, ám kijelentette, hogy több évtizede tartó házasságát semmiért sem adná fel.


Aztán júliusban Csilla egy gyanús ajándék miatt kérdőre vonta férjét, aki ennek hatására elköltözött, majd másnap már a válási papírokkal tért haza. „Válni lehet, korrektül, tisztességesen. Úgy tudom, Csilla is elfogadta volna, de ez az eljárásmód, a megcsalás tönkretette. Hiszen gyereket szült neki, évtizedekig kiszolgálta, szerette” – mesélte Helga, Csilla menye, hozzátéve: nagyon aggódnak Csilláért, amiért teljesen padlóra került.


A Story Magazin megkereste Csillát is, aki csak annyit kívánt hangsúlyozni, hogy még nem váltak el a férjével, ugyanis még csak a papírmunkán vannak túl, egyetlen tárgyalás sem volt.