Emlékszel még “Kismocsokra” a Való Világból? Nagyon durva hogyan él most…ja és kivel élt együtt….


Emlékszel még “Kismocsokra” a Való Világból? Nagyon durva hogyan él most…ja és kivel élt együtt….





Kismocsok és Rita szerelme azóta véget ért, Kobza Ritáról később megjelentek kósza hírek, hogy végül egy férfi mellett találta meg a boldogságot, Varga Andrea pedig maradt a csajoknál, de hosszú ideje ők sem hallattak magukról. Aki tud valamit a médiából szőrén-szálán eltűnt egykori celebekről!


Akikről nincsenek hírek:Az elsőként kieső Csöpkéről, vagyis Sulyok Nikolettáról a műsor óta nincsen semmi infó, ahogyan Mónikáról sem lehet tudni semmit – még a vezetéknevét sem. Ugyanígy Utasi Béla, a valóságshow Békája is felszívódott, és a homoszexuális László Zsolt és Kovács Orsolya Solya is.


A 2003-as Való világ szériájának szereplői után kutattunk, így derült ki, hogy a férfiak java megnősült. VV Gábor mostanában fotózással foglalkozik, Elvisnek van egy másfél éves kislánya, a győztes VV Laci pedig Angliában él. Sziszi székhelye még mindig Spanyolország, de a jelek szerint haza szokott járni. Sokan eltűntek viszont, őket még a közösségi oldalak segítségével sem sikerült felkutatnunk. Olvasóinkat kérjük, írjanak azok, akik többet tudnak, mint mi!