Fájó szívvel tudatjuk veletek, hogy Zsolti meghalt..Hiába küzdöttek a mentősök az életéért, nem tudták őt megmenteni..


Fájó szívvel tudatjuk veletek, hogy Zsolti meghalt..Hiába küzdöttek a mentősök az életéért, nem tudták őt megmenteni..



2021. Október 14-én a soproni Balfi úti temetőben kísérik utolsó útjára az Országutak Lordjai MBK motoros balesetben elhunyt elnökét.


Mindannyiunkat megrázott a hír, hogy múlt vasárnap elhunyt egy motoros a Fertőszentmiklósnál történt közlekedési balesetben. Nem sokkal később kiderült, hogy a Csajok a motoron közösség egyik tagjának párja, Varga Zsolt volt az áldozat. Zsolesz az Országutak Lordjai Motoros Baráti Kör elnöke volt.


“Közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút 58. kilométerszelvényében, Fertőszentmiklós térségében, 2021. október 3-án 14 óra 18 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi és egy motorkerékpár – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött.


A sérültért mentőhelikopter érkezett, ezért az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A baleset során a motoros 45 éves harkai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó sofőrje könnyebben megsérült.” – írta a Sopron Média vasárnap Facebook oldalán.


Mostanra már a temetés időpontja is megvan, 2021, október 14-én kísérik utolsó útjára Zsoleszt a sportoni Balfi úti temetőben. Mivel urnás temetés lesz, a gyászolóktól azt kéri a család, hogy csak egy szál virággal érkezzenek.