.

Feleségül ment a 11 éves kislány a 62 éves férfihoz.. Az oka szívszaggatóJim Jetz egész élete mesés volt. Rátalált a szerelemre a gyönyörű Grace képében. Álmai asszonya volt. Minden úgy alakult, ahogy ketten akarták. Született egy gyermekük és nagyon boldogok voltak.


Azt hitták, hogy a szerelmük örökké tart és senki nem veheti el tőlük. Jimnek még unokái is lettek. Büszke nagyapa volt. Az ő számára csak a gyerekek léteztek.A férfi már az ötvenes éveiben járt, amikor ismét apa lett. Egy újabb ok volt arra, hogy büszkeség tölthesse el. A kislányának, Josie-nak 10 éves koráig gondoltan gyermekkora volt. Ő volt az apja szeme fénye, azonban minden megváltozott, amikor a szülei egy napon aggódva tértek haza.


Egy rutinellenőrzés során kiderült, hogy Jimnél végstádiumú hasnyálmirigyrákot találtak. Az orvosok előrejelzése szerint 6 hónapja maradt hátra.


 

Ez különösen fájdalmas volt Josie számára. El sem tudta képzelni, hogy szeretett apját elveszti. Minden nap egyre jobban félt, hogy már nem lesznek közös élmények. A gondolattól összetört a szíve …


A 11. születésnapján a szüleinek furcsa ötlete támadt. Mivel Jimnek ezen a világon már meg voltak számlálva a napjai és tudta, hogy soha nem fog már a lányával kirándulni, beszélgetni és az esküvőjét sem láthatta, így a 62 apa egy szimbolikus esküvőt tartott a lányával. Mindezt azért, hogy örökre emlékezzenek arra, hogy milyen fontosak voltak egymás életében.


Megható, fájdalmas és gyönyörű élmény volt az egész család számára.
A pap a végén azt mondta: “Apának és lánynak nyilvánítalak titeket” majd gyűrűt húztak egymás ujjára. Jim megölelte a lányát és együtt sírtak.


Négy hónappal később Josie-nak el kellett búcsúznia az apjától. 2014. július 11-én halt meg. A betegség nem kérdezi meg, hogy jöhet-e és készen állunk-e rá. Akkor jön, amikor boldogok vagyunk és visz mindent. Ezért érdemes meglátogatni a szeretteinket és átölelni őket. Elmondani, hogy mennyire fontosak nekünk. A pillanatok elmúlnak és nincs felettük befolyásunk.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék