Kitört a botrány: Bangó Margit látni sem akarja Emiliót - EZT művelte a veje


Kitört a botrány: Bangó Margit látni sem akarja Emiliót - EZT művelte a vejeA világhírű cigány- és magyar nóta-énekes számára első a család, de ha valaki tiszteletlenül viselkedik vele, azt nem tűri meg maga körül. Emilió a hírek szerint vérig sértette Bangó Margitot.


A Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének.


A koncerten Bangó Margitot Szalai Antal és Cigányzenekara kíséri majd, közreműködik Kökény Attila, Takács Nikolas, Emilio, Roby Lakatos, Rigó Jancsi, Szigeti Fercsi és a 4 for Dance táncegyüttes. Néhány dal szimfonikus hangszerelésben, a Budapest Chamber Sinfonietta kíséretében, Drucker Péter vezényletével szólal majd meg – állt a 2020 februárjában az MTI-nek kiadott koncertajánlóban.


Ám ha most akarunk jegyet venni, a hivatalos jegyértékesítő weboldalán olvasható leírásban már nem szerepel a fellépők között a művésznő sógorának neve – tudta meg a Bors.


„Emiliót a tenyerén hordozta Margit, úgy bánt vele, mint a saját fiával. Megkapott tőle mindent, amit ebben a családban megkaphatott, lehetőséget arra, hogy a tehetségét kibontakoztassa, tévészerepléseket, karriert, jó életet. Mégsem tudott hálás lenni” – ezt mondta a család egyik közeli ismerőse, akitől arról érdeklődött a lap, hogy mit tud Bangó Margit és Emilió kapcsolatának megromlásáról.


„Részleteket nem mondhatok – folytatta az informátor – de annyit elárulok, hogy tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körülmények között nem tolerál az énekesnő. Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilió nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén.”


A zenész egyébként eddig szinte mindenhol szerepelt, ahol Bangó Margit megfordult, hiszen nem csak elképesztő tehetség, de egyben családtag is. Ám a Bors megkeresésére Emilió különös választ adott.


„Nem leszek Magyarországon a koncert időpontjában. Egy remek szerződést írtam alá még a pandémia előtt, egy 64 állomásos turnén veszek részt.”