Kivégezte majd a Lidl pénztárba tette a 2 éves Alexet a brutális magyar édesanya, és elszökött


Kivégezte majd a Lidl pénztárba tette a 2 éves Alexet a brutális magyar édesanya, és elszökött



 “Most már egyikünké sem lesz” – Brutálisan kivégezte, majd a a Lidl pénztáránál hagyta 2 éves kisfiát egy Olaszországba szökött magyar anya, nem akarta átadni az apának a gyereket



“Most már egyikünké sem lesz” – Brutálisan kivégezte, majd a a Lidl pénztáránál hagyta 2 éves kisfiát egy Olaszországba szökött magyar anya, nem akarta átadni az apának a gyereket


Rettenetes, ép ésszel fel nem fogható tragédia történt, melynek során egy Olaszországban tartózkodó magyar anya több késszúrással megölte a kisfiát, azért mert a gyermeket az apának ítélte a bíróság.

 

Több késszúrással végzett vele

A Bors beszámolója szerint a gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. Az elvált nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.


Fotókat készített

A kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött a volt párjának is, azzal a szöveggel, hogy most már egyikünk sem lesz. Ami pedig a legsokkolóbb az egész történetben, hogy az anya a kicsi élettelen testét egy élelmiszerüzlet – Lidl – pénztárjának a szalagjára helyezte.

 

Apák az igazságért

A borzalmas tragédia hírét az Apák az igazságért nevű Facebook csoportban is megosztották, ahol azt írták: “A mai napon egy szőrnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”


 

A rendőrség megerősítette a hírt

A lap megkereste a rendőrséget is, a BRFK pedig tudatta, a hír sajnos igaz. Mint mondták az olasz hatóságokkal már felvették a kapcsolatot, elkezdték az adategyeztetést. A nyomozást pedig az olasz hatóságok folytatják majd le.



Az apánál helyezték el ideiglenesen a gyermeket

A bíróság egyébként a múlt héten döntött arról, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát.



Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt.

 

Bevitték a nőt a rendőrségre

A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel.