Majka visszavonul..Abba hagyja a zenélést, és tévében sem szerepel tovább, vége


Majka visszavonul..Abba hagyja a zenélést, és tévében sem szerepel tovább, vége



Majka elárulta, hogy közeli tervei közt nem szerepel se a zenélés, se a műsorvezetés. A következő évet teljesen másként képzeli el, mint a mögötte állókat, így hatalmas döntést kellett meghoznia, ami nemcsak a tévés szerepléseit, hanem zenekarát is nagyban érinti.


Majka a Story magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy most, hogy lassan vége ennek az évnek, milyen tervei vannak a következőt illetően. Sokak megdöbbenésére elárulta, hogy abbahagyja a műsorvezetést és már nem láthatjuk őt a következő évben a tévé képernyőjén. Azt is elárulta, hogy a következő évet minek szeretné szentelni.


- Sokáig nem tudtam, hogy mihez szeretnék kezdeni az életemben, azzal viszont mindig is tisztában voltam, hogy mit nem akarok csinálni. A lehetőségeket az élet hozza, arról viszont én döntök, hogy mire nem szeretnék időt pazarolni. Én például soha nem akartam vegetálni, olyan munkát végezni, ahol csak lébecolok, ami nem tesz boldoggá. Jó tudom, a kényszer nagy úr, és én is csináltam olyat, amihez nem volt kedvem. De az tény, hogy kamuból nem lehet karriert építeni - kezdte a lapnak a rapper.


Majka szerint a siker titka az önazonosság és az őszinteség. Most azonban úgy érzi, hogy itt az ideje learatni munkája gyümölcsét, így a következő évet a jól megérdemelt pihenéssel és a családjával szeretné tölteni.