Már a számlákon kellett sakkoznia Bereczki Zoltánnak, annyira rossz anyagi helyzetbe került..Vagy eszik, vagy az internet számlát fizeti be


Már a számlákon kellett sakkoznia Bereczki Zoltánnak, annyira rossz anyagi helyzetbe került..Vagy eszik, vagy az internet számlát fizeti be


Bereczki Zoltán színészként, előadóművészként és televíziós személyiségként megszokta, hogy nem kell a fogához vernie a garast, vagyis élhet egy viszonylag jó életszínvonalon anélkül, hogy számolgatnia kellene a pénzt.


Ez azonban megváltozott, miután a pandémia miatt bezártak a színházak, elmaradtak a koncertek és tévéfelvételek. A népszerű színész egyik napról a másikra szembesült vele, hogy a tartalékai elfogytak. Ekkor csörrent meg a telefonja és kapott műsorvezetői ajánlatot Hajdú Pétertől a Life és az Ozone TV vezérigazgatójától.


BERECZKI ZOLTÁN MOST A VASÁRNAP ESTE ADÁSBA KERÜLŐ FRIZBIBEN VALL ÉLETE ANYAGI ÉRTELEMBEN VETT EDDIGI LEGNAGYOBB MÉLYPONTJÁRÓL.

VALAMI ISTENI SUGALLATRA KÉT ÉVVEL A PANDÉMIA ELŐTT HÚZTAM EGY VONALAT ÉS AZT MONDTAM MAGAMNAK, HOGY MOSTANTÓL EL KELL KEZDENI FÉLRERAKNI.

Persze előtte sem vertem el minden pénzt, de nem érdekelt annyira, hogy marad-e. Volt egy életszínvonalam, amit szerettem tartani és megesett, hogy annál sokkal többet kerestem és olyankor lett tartalékom és volt, hogy a bevételeim kicsit lejjebb mentek, de a színvonalat tartottam – mesélte Hajdúnak Bereczki, akinek szó szerint az utolsó utáni pillanatban jött Hajdú felkérése.


 Padlóra küldte a pandémia Bereczki Zoltánt, minden tartalékát felélte

© Metropol

– Amikor felhívtál, hogy legyek a LifeTV-n induló Ébredj velünk! Egyik műsorvezetője, a pandémia azon szakaszában jártunk, amikor az említett félretett pénzem már az utolsó forintjait rúgta. Nélkülöznöm nem kellett, de azonnal minimalizáltam a kiadásaimat és megnéztem mi az, amire feltétlenül szükségem van és mit engedhetek el. Nagyon vékony jégen táncoltam anyagilag – magyarázta a felvételen a színész, aki korábban az Indexnek adott interjújában ennél mélyebbre is ment a témában.


IJESZTŐ VOLT AZ UTOLSÓ HÓNAPBAN SZÁMOLGATNI.


Ott tartottam, hogy azon gondolkodtam, hogy internetünk, vagy tévé előfizetésünk ne legyen – mondta Bereczki Zoltán, akit saját bevallása szerint a TV2-től érkező felkérés tett igazán sínre.