Meghalt a Megasztár énekese, Evelin.. Mindössze 37 éves volt


Meghalt a Megasztár énekese, Evelin.. Mindössze 37 éves volt



Harminchét éves volt.


Meghalt Kandech Evelyne, a Megasztár első szériájának versenyzője. Halálának hírét egykori megasztáros pályatársai osztották meg a közösségi médiában, például Torres Dani és Tóth Vera is búcsút vett tőle.


Drága Evelyne… énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt. Nyugodjék békében örökké lázadó lelked. Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet.

Torres úgy fogalmazott:


A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre.

Egyelőre nem tudni, hogy halálát mi okozta, azonban egyre többen vesznek tőle búcsút posztok formájában a közösségi médiában.


Kandech Evelyne 1984-ben született, édesapja Sierra Leone-i. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt, csellón tanult játszani. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára nyert felvételt. Jelentkezett a Megasztár legelső évadába, ahol a legjobb 12 versenyző közé jutott be, a negyedik helyig jutott.


37 éves volt.