Ő az a 44 éves nő, aki végzett a 2 éves gyermekével.. Katalin Olaszországba szökött


Ő az a 44 éves nő, aki végzett a 2 éves gyermekével.. Katalin Olaszországba szökött



Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is hírt adott borzalmas tragédia híre rázta meg nemrégiben az országot. Egy Olaszországba szökött magyar anya brutális kegyetlenséggel végzet kétéves kisfiával, azt követően, hogy a bíróság arra kötelezte, haladéktalanul adja át a gyermeket az édesapjának. A nő erre nem volt hajlandó, a gyermekkel pedig több késszúrással végzett, majd bevitte egy Lidl áruházba a halott vagy még haldokló kicsit és a kasszaszalagra helyezte. Az ügyben nemrégiben közleményt adott ki a magyar rendőrség.


 

Fotókat készített

A borzalmas események részleteiről portálunk is beszámolt, mint megírtuk az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.



Megszólalt a rendőrség

A tragédia kapcsán nemrégiben közleményt adott ki a magyar rendőrség, a police.hu oldalán azt írják, a gyermekét Olaszországban meggyilkoló asszonyt kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt körözte a 13. Kerületi Rendőrkapitányság.

 

Az apa bejelentést tett

A rendőrség beszámolója szerint egy férfi 2021. szeptember 29-én jelentette be a rendőrségen, hogy korábbi élettársa a kilenc nappal korábban hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket, hanem Olaszországba utazott vele. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt indított nyomozást.



Körözni kezdték Katalint

A 44 éves, magyar állampolgárságú nő körözését még aznap elrendelték, valamint felvették a kapcsolatot a gyámhatósággal. Amikor a nő 2021. október 1-jén a kétéves kisfiú megöléséről küldött üzenetet az apának, a Budapesti Rendőr-főkapitányság haladéktalanul megkezdte az adatgyűjtést, közben folyamatosan kapcsolatban állt az olaszországi hatóságokkal, akik el is fogták az asszonyt. Az emberölés miatt az olasz rendőrség folytatja az eljárást. 


Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt. Állítólag Katalin azért vihette be a Lidl-be a kicsi élettelen testét, mert segítséget akart kérni, ám már késő volt.

 

Bevitték a nőt a rendőrségre

A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel.