Ők négyen haltak meg a Csontos Karinát is érintő balesetben.. mind a 4 ember előtt fényes jövő állt...


Ők négyen haltak meg a Csontos Karinát is érintő balesetben.. mind a 4 ember előtt fényes jövő állt...



Az egész országot, illetve a szomszédos Magyarországot is letaglózta a négy kárpátaljai fiatal életét követelő autóbaleset. A tragédia a hajnali órákban a munkácsi járási Nagylucskán történt, ahol személyautó vontatókocsival ütközött. A részletekről mi is többször irtunk, most a KISZó birtokába jutottak információk. 


A megyei rendőrség nyomozói, a helyi rendvédelmi szervek munkatársai, szakértők és az állami nyomozóiroda nyomozócsoportja érkezett a helyszínre. A szükséges intézkedéseket követően felmérték a baleset körülményeit és megállapították az áldozatok kilétét.


A megyei rendőrség sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a Renault személygépkocsi vezetője az éppen egy másik járművet a platójára emelő vontatóval ütközött. A sérült autó nem sokkal azelőtt hajtott az oszlopnak. Ekkor a rendőrség nyomozati munkacsoportja és egy gyorsreagálású csapat volt a helyszínen, melyek feladata a zavartalan közlekedés biztosítása, a baleset nyilvántartásba vétele és a vontatókocsi munkájának segítése volt.


Közvetlenül az ütközés után a fiatalok Renault személygépkocsija kigyulladt, a tüzet a katasztrófa-elhárítás munkatársai fékezték meg. Mind a négy, az égő autóban ülő ember a helyszínen életét vesztette.


MA MÁR ISMERT, HOGY A GÉPKOCSIT A MEGYEI JÁRŐRSZOLGÁLAT MUNKATÁRSA VEZETTE, UTASAI A CSAPI HATÁRŐROSZTAG EGYIK KATONÁJA, ÉS KÉT FIATAL LÁNY VOLTAK. MINDANNYIAN CSAPON LAKTAK.

A vontató 44 éves sofőrje is számos sérülést szenvedett. A férfit kórházba szállították, az orvosok koponyasérülést és koponyatörést diagnosztizáltak nála.


Az elhunyt rendfenntartó és a határőr nevét, illetve fényképét az illetékes hivatalok sajtószolgálatai tették közzé. Mint kiderült, a baleset férfi áldozatai a 21 éves Igor Marcsisak rendőrhadnagy és a 25 éves Jurij Baljuk főtörzsőrmester voltak. A tragédia idején mindketten szabadnapjukat töltötték. Igor 2017-ben csatlakozott a rendőrséghez, méltósággal szolgálta az ukrán népet. Jurij 2020-tól dolgozott az állami határőrszolgálatnál. Ismerősei elmondása szerint életvidám fiatalember volt.


A FIATAL LÁNYOKRA IS CSODÁS JÖVŐ VÁRT VOLNA. A 17 ÉVES CSONTOS KARINA MAGYARORSZÁGON IS NÉPSZERŰVÉ VÁLT. A LÁNY UGYANIS RÉSZTVEVŐJE VOLT A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK CÍMŰ SHOW-MŰSORNAK, AMIBEN SIKERESEN VETTE AZ ELSŐ AKADÁLYT. A MÁSIK ÁLDOZAT KRUPKA SZABINA, A NŐI KOROSZTÁLYOS MEGYEI VÁLOGATOTT LABDARÚGÓJA VOLT. SZABINA CSAPI ÉS UNGVÁRI CSAPATOKBAN JÁTSZOTT. A LÁNY NEMRÉGIBEN SZÜNETET TARTOTT SPORTKARRIERJÉBEN.

Az ügyben tart a vizsgálat.