Varga Irén közleményt adott ki: elmondta, hogy gyámság alatt áll, és a fogyatékosság kérdéséről is beszélt


Varga Irén közleményt adott ki: elmondta, hogy gyámság alatt áll, és a fogyatékosság kérdéséről is beszélt



Varga Irén közösségi oldalán írta ki ezt: 

"Nem volt még ilyen poszt, és valószínű nem is lesz, de mivel nagyon sok okos ember van a kommentelők között leírunk pár információt amire sokan kíváncsiak.

Irén és a gyámsága

Varga Irén gyámság alatt van, ami kizárólag arra terjed ki, hogy a pénzét gyámja, Laci kezeli. Semmi másban nincs korlátozva.

Fogyatékosság:

Varga Irénnek semmilyen fogyatékossága nincs, amióta édesanyja elhunyt, kicsit nehezebben tud azonosulni a világgal, mert megviselte a veszteség. (kit ne viselne meg?)

Leszedik pénzzel:

Ezt kicsit bővebben.

YouTube:

Varga Irén kap egy fix havi jövedelmet (pontos összeget nyilván nem írunk, de ez az összeg 150.000 forint felett van) minden egyes hónapban. Ami felett Laci rendelkezik és ha Irénnek valamire szüksége van azt együtt megveszik.

Ezen felül ami marad:

- Dalok készítése

- Videó klip készítése

- Utazások

- Videós kellékek beszerzése

- Haj, és egyéb szépészeti kellékek

És természetesen a menedzsment fizetése ami körülbelül az össz-bevétel 10-20%-a.

Fellépések:

Varga Irén a fellépések után járó bevételek 80%-át kapja meg. A fennmaradó pénz az utazást illetve a szervező fizetségét teszi ki.

Megmondják neki, hogy mit csináljon:

Irént soha nem kényszerítette olyan helyzetbe senki amit ő nem szeretett volna megcsinálni. Gyámja Laci az eddigi felvételek több, mint 90%-ánál jelen volt, engedélye nélkül semmilyen videót nem rögzítettünk.

Mindig figyelembe vettük a like dislike arányokat, és ha kezdett átbillenni, akkor azt a vonalat abbahagytuk és belekezdtünk valami másba. Talán egy olyan videó van amin több a dislike, mint a like.

Továbbá úgy gondoljuk, hogy ezekkel a videókkal senkinek nem árt, mivel nem népszerűsíti a drogokat, és semmilyen olyan dolgot ami káros lehet az egészségre. Kivéve ha valaki allergiás a fahéjra persze.

Amiben igaza volt a kommentelőknek, hogy pazaroltunk. Beláttuk, abbahagytuk. Sajnos kicsit elszaladt velünk a ló, mert belejöttünk.

Irén és Laci heti szinten kapcsolatban van egy gyámság által kirendelt személlyel, aki felügyeli, hogy minden rendben menjen.

Aki nem ismeri Irént, az ne alkosson véleményt. Irén egy bolondos nő aki 40 évesen tudja megélni azt amire egész életében vágyott. 40 évesen tud színpadra állni és szórakoztatni az embereket, és amíg az emberek kíváncsiak lesznek rá, folytatni fogja.

Mi azon vagyunk, hogy ebben segítsük.

Nem gondoljuk, hogy bárkinek is elvenné a helyét a szakmában. Aki jó azt ezután is hívni fogják, aki pedig azzal érvel, hogy az igazi tehetségek miatta nem tudnak kitörni, 2 éve még nem volt Irén, akkor éppen ki miatt nem tudtak kitörni? Nyilván valakit mindig okolni kell.

Indokolatlanul soha nem bántott senkit, soha nem is fog, ellenben őt sokan bántják.

És tudjuk, hogy olyan emberek bántják akiknek otthon nincs rendben minden, frusztráltak, és van akin le tudják vezetni a feszkót, de ennek mi értelme van?

Záró gondolatok

Irént egy olyan személyekből álló menedzsment "karolta fel" akiknek nincsenek és eddig sem voltak anyagi gondjaik.

Minden egyes bejövő forinttal magasabbra tesszük a lécet mert ez csak így tud működni. Mi kerek egy éve dolgozunk együtt Irénnel, akit egy nagyon rossz ember karmai közül szedtünk ki.

Egy olyan ember karmai közül aki aláíratott vele egy 10 éves szerződést melyben kikötötte, hogy minden bevétel 80%-a őt illeti. Irénnek pedig maradt volna 20. Ez az ember a mai napig kísérti, bíróságra kell miatta járnia, mert feljelentette, hogy szerződésük még él, és minden bevételből kéri a 80%-ot. Több tízmilliós költségeket követel Iréntől. Olyan dolgokat állít melyek nem fedik a valóságot. Az ő szerződése kizárólag arra épült, hogy Irént lehúzza.

Mi sosem tennénk vele ilyet. Mindenre rálátása van nincs becsapva, nem is lesz. És aki ismeri, tudja, hogy nem is lehet becsapni.

Igaz szerződésben állunk, de itt nincsenek százalékok, és bármikor felbonthatja. Nincs határidő és még csak indoklás sem kell. Ha úgy dönt, holnap kiléphet mindenféle retorzió nélkül.

Ezt szerettük volna nektek leírni, mert sokan ezt nem tudtátok."