27 sugárkezelés és 2 hét kemoterápia után hunyt el Nádai Anikó édesanyja


27 sugárkezelés és 2 hét kemoterápia után hunyt el Nádai Anikó édesanyja

Nádai Anikó tavaly vesztette el az édesanyját. Mégsem élhette meg igazán az érzéseit, hiszen a 6 éves Patrik előtt nem törhetett össze.Nádai Anikó nehéz időszakon van túl. Erről és az elmúlt idő boldogságairól mesélt a Frizbiben Hajdú Péternek.


Anikót 2010-ben ismerhette meg az ország, amikor beköltözött a ValóVilág villájába. Az akkor 21 éves lány a villalét után sem tűnt el a képernyőről. Mára műsorok sokaságát tudhatja a háta mögött, sikeres műsorvezetőként tartjuk számon. 2015 óta pedig már édesanya szerepben is tündököl, akkor született kisfia, Patrik.


Anikó mindig is nagyon szoros viszonyban volt az édesanyjával, aki tavaly hunyt el. A fiatal műsorvezetőnő elmondta, valószínűleg soha nem fogja tudni igazán elengedni.


– Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, hogy ne jutna eszembe. Sokáig azt hittem, nem élném túl, ha történne vele valami – mondta a Frizbiben Anikó.


A legrosszabb azonban bekövetkezett, Anikó édesanyját rákkal diagnosztizálták és 27 sugárkezelés valamint 2 hét kemoterápia után elhunyt.


ONNANTÓL KEZDVE, HOGY VAN EGY GYEREKED, MINDENT FELÜLÍR ÉS MIATTA KELL ERŐSNEK LENNI, MIATTA KELL CSINÁLNI. NEM LÁTHATJA EZT RAJTAD.


ANGYALOK KÖZÖTT


Anikó és Patrik sokat beszélgettek arról, mi történt a nagymamával.


– Beszélgettünk ezekről a dolgokról. A mama most már az angyalokkal van és ha gyújtunk egy gyertyát, ő azt látja és tudja, hogy gondolunk rá. Szerintem egy kisgyereknek ettől többet nem kell tudnia.


Anikó Patrik előtt sosem tört össze.


– Nem sírok előtte. Ő 6 éves, ezt még nem igazán értené. Ezt a terhet én cipelem.