Berki: nem pénzért áruljuk a szülést, mert 1490 forint az jelképes pénz


Berki: nem pénzért áruljuk a szülést, mert 1490 forint az jelképes pénzBerki Mazsi a szülésről vallott, valamint a házaspár reagált arra, hogy valóban pénzért árulják-e a kislányuk születését.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik közös gyermekük születését. A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat. Valószínűleg jó páran lesznek majd, akik élőben nézik majd a szülés pillanatait, azonban jó páran nem jó szemmel nézik Berkiék döntését.


Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését, a második lányom érkezését

– jelentette ki határozottan Berki Krisztián a Borsnak, miután meglehetősen sok rosszindulatú kommentet kaptak.


Továbbá hozzátette, hogy a szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető. Az két szakasza mindenki számára elérhető. Ezek azok a pillanatok lesznek, amikor kocsiba ülnek és beszáguldanak a kórházba, valamint ingyen lehet nézni a vajúdás pillanatait is.


Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik

- magyarázta el Berki.