Haza küldték a 4 éves kislányt a kórházból.. Noémi édesanyja azonban nem hagyta annyiba..Ez megy ma Magyarországon, komolyan?!


Haza küldték a 4 éves kislányt a kórházból.. Noémi édesanyja azonban nem hagyta annyiba..Ez megy ma Magyarországon, komolyan?!



Emberek, ez már gusztustalan, amit a kórházakban művelnek egyes magukat orvosnak nevező alakok! Reméljük, hogy a kis Noémi felgyógyul, és az a nevezetes doktornő megkapja a magáét a főnökeitől!! 


A szülő levele: 


" Hát nem is tudom hol kezdjem!!! De undorító, ami most megy.. nem foglakoztam vele, mert eddig szerencsére nem kellett 🙏🏻🙏🏻 de felháborító ami mostanában megy… nem fogom megnevezni a kedves Dr.Nőt😂😂,nehogy még majd én b@sszak rá, DE hozzá teszem NEM hagyom annyiba 😉😉Azért elmondom mi is zajlott!! Hétfő óta beteg a Noémi!!Nem  kicsit és ma délutánra még szarabbul lett, gondoltam átugrunk Tolnára az Ügyeletre vizsgálják meg, 3 napja nem tud enni, inni se sokat!!  Becsengetek kinyílik az ajtó….. a vérnyomásom már ott fent az egekben, mert kedves asszisztens nénike FINTOROG… hát huuu már ott olyant tudtam volna mondani, de nem nyeltem mert hát naaa… Bemegyünk a kedves Dr. Néni leül a székébe, mi persze az ajtóba álljunk meg,mint aki leprás!! És elmondom neki a gyerekem nagyon rosszul van 3 napja nem tud enni, inni sem iszik… stb!! Erre jött az, hogy hogy merek bevinni egy beteg gyereket, mert én most hány ember életével játszom.. ha neki el kell mennyen karanténba, hogy segít az embereken.. hát kérdezem én, vizsgálat nélkül , hogy segít a betegeken?? Minek Orvos ha nem segít?? Egy 4 éves gyerekről beszélünk, és meg sem vizsgálta… de persze elkapott az ideg,meg fogtam es el onnan azért már a végén én is mondtam elég rendesen a magamét..Át Szekszárd, ott Szerencsére egy Nagyon aranyos Dr.Nőt  fogtunk ki🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Aki meg vizsgálta, és mondta akkora gyulladás van a szervezetébe, hogy innen beutalóval küld minket a Gyerekosztályra!!! Ide értünk, itt is nagyon aranyos mindenki egyből vérvétel, minden más egyéb… és kiderül, hogy sok a vizeletében az Aceton” kiszáradás” ezért Infúzió…  Kérdezem én azok az Orvosok akik így, elküldenek egy beteget,  a krva cvidra hivatkozva… annak a lelkiismerete eltudja ezt viselni???? Azért csatolok fel fényképet is 😉"