Itt a fekete leves, súlyos büntetést kaphatnak az oltottak


Itt a fekete leves, súlyos büntetést kaphatnak az oltottak



 ITT A FEKETELEVES!  Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!


Bírságot kaphatnak a második oltást kihagyó németek


Sajnos sokan gondolkoznak úgy, hogy egy oltás elég nekik, ez azonban téves biztonságérzetet kelt a vírus ellen. Németországban most a második oltással trükközők megbüntetését sürgetik.Ha törvénybe iktatják ,akkor mint mindent ,valószínű ezt is átveszi Magyarország a németektől !


Bírságot kell kiszabni a koronavírus elleni oltás második adagját kihagyókra - sürgeti Németországban több politikus és szakember hétvégi sajtóbeszámolók szerint.


Az oltási központok többségét üzemeltető Német Vöröskereszt (DRK) tapasztalatai alapján az utóbbi napokban csökkent az oltási hajlandóság. A tartományi rangú fővárosban, Berlinben például az esetek 5-10 százalékában nem jelenik meg az oltásra jelentkező a második adag beadására lefoglalt időpontban, és nem is törli az időpontot.


Ez nem csupán ellentétes a társadalmi szolidaritás elvével, hanem költségeket is okoz, amelyeket legalább részben meg kell térítettni. Ezért 25-30 eurós bírságot kell kivetni mindenkire, aki az időpont törlése nélkül kihagyja a második oltást - mondta Mario Czaja, a DRK tartományi szervezetének vezetője a Rundfunk Berlin-Brandenbrug (RBB) regionális közszolgálati médiatársaságnak.