Kaparászás .rémisztő zajok, borzalmas szagok Szilágyi István háza körül


Kaparászás .rémisztő zajok, borzalmas szagok Szilágyi István háza körül



Kilenc hónapja üresen áll Szilágyi István háza, ahol a vád szerint fia, Péter brutális kegyetlenséggel megölte az ország Lópici Gáspárját. A környékbeliek furcsa hangokat hallanak, kívülről is rémisztő a romos épület.


A borzalmas tragédia után a színész özvegye, Humenyánszky Jolán egyedül élt egy ideig a XVII. kerületi ingatlanban. Halála óta azonban senki nem járt a romos, lelakott épületnél, teljesen elhagyatottan áll. A szobrászművész asszony volt a ház egyedüli tulajdonosa, így a hatályos jogszabályok értelmében fia, Péter örökli, aki börtönben van.


A színész és felesége még életükben borzalmas, embertelen körülmények között éltek ebben a házban.


Elképesztő kosz, málladozó, vakolatlan házfalak között élték mindennapjaikat. Azóta a fűtetlenül álló épület egyre romosabb.



A szomszédok és a járókelők nagy ívben elkerülik, mert borzalmas szagokat és kiszűrődő hangokat is hallottak a házból. - Kotorászást, kaparászást hallani és azt is beszélik sokan, hogy olyan, mintha szellemházzá vált volna az épület. – mesélte egy környékbeli férfi. Persze, elképzelhető, hogy rágcsálók lepték el a házat, és azok mozgolódása olykor kihallatszik.